R/H

R/H

R/H kirjainyhdistelmä tarkoittaa tässä asiayhteydessä kahden lahjakkaan nuoren suomalaisnaisen kädenjälkeä. Kirjain R tulee nimestä Hanna Riiheläinen ja H nimestä Emilia Hernesniemi. Kyseessä on kasvava kotimainen vaatebrändi, mitä kotimaassamme löytyy lippulaivakauppansa lisäksi esimerkiksi maamme suurimmista tavarataloista Stockmannilta ja Sokokselta. Viimeisin RH:n jälleenmyyjä löytyy HongKongista, kaupasta nimeltä Vein: https://instagram.com/vein_hk/

R/H

R/H:n uniikki värimaailma, muodot ja rento tyyli leikkisten yksityiskohtiensa kanssa yhdistyvät Pohjoismaisen minimalismin, naisellisten leikkausten, nokkelien printtien ja tietynlaisen mustan magian kanssa – Vaatteet ovat silti kevyitä ja helppokäyttöisiä. R/H:n Suunnittelijat saavat inspiraationsa atmosfääreistä, musiikista ja naisen anatomiasta.

RH:n suunnittelijat Hanna ja Emilia tapasivat opiskellessaan Helsingin Aalto Yliopistossa. Työskenneltyään muodin ja designin parissa, Riiheläinen Zac Posenilla New Yorkissa ja Hernesniemi Agency V:llä Berliinissä, he päättivät luoda oman designmaailmansa yhteisen mallistonsa kautta.

Emilia Hernesniemi paljastaa, että kukat toimivat inspiraationa useissa R/H:n kuoseissa. Esimerkiksi viimeaikoina Hollywood-näyttelijä Thandie Newtonin esiinnyttyä R/H:n luomuksessa Meryl Streepin juhlissa julkisuutta osakseen saanut ”käsikuosi” on saanut vaikutteensa kukista.

Luvassa on ensi vuoden syksy/talvimallistoon suuri leikkokukkaprintti. YouTube-videosta selviää tarkemmin kuuluisan Käsikuosin synty ja historia, sekä muita mielenkiintoisia asioita joita et ehkä vielä tiennyt RH:sta. Katso video tämän linkin takaa.

R/H

Kuvakaappaus RH:n Sivuilta:

Seuraa meitä!

Instagram: @PlantagenFinland

Youtube: PlantagenTVFinland

Seuraa R/H:ta!

Instagram: @RH_Studio