Raatihuonevilliviini

Raatihuonevilliviini

14,99  
Pienet, lähes kokonaiset lehdet nuorissa versoissa. Lehdet ovat usein kolmijakoisia; upea syysväri. Vähään tyytyvä. Sietää varjoa, paremmat syysvärit täydessä auringossa.
Parthenocissus Tricuspidata 'Veitchii' 2L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 8714339019436
Korkeus 70
Leveys 50
Sisäruukun koko 17.0
Voimakkaasti kasvava köynnös, joka kiipeää itsestään tarttumalevyjen avulla. Kiipeää talon seinää, aitaa ja puunrunkoa pitkin.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.

Aseta kasvi vesiämpäriin ennen istutusta, jotta se kastuu täysin. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa, kaada siihen vähintään kolmannes uutta multaa ja loput vanhaa multaa. Etäisyys seinästä vähintään 50 cm, jos kasvi kiipeää seinää vasten. Liian lähellä seinää maa on liian kuivaa. Irrota kasvi ruukusta ja laske kuoppaan. Täytä kuoppa multaseoksella, painele varovasti käsin. Kastele runsaasti. Anna kasville tukea esim. säleiköstä. Leikkaus ja jatkohoito. Vain kevyt kuolleiden tai katkenneiden oksien karsinta. Jos kasvi alkaa kasvaa liian suureksi, sitä voi harventaa tai leikata jopa alas jotta sen kasvu alkaisi uudelleen. Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.