Ruotsinköynnöskuusama

Ruotsinköynnöskuusama

14,99  
Pensasmainen köynnös, tuoksuvat kukat kermanvaaleita ja punaisia. Voidaan leikata voimakkaasti joka kevät 2-3 lehtiparin verran. Kestää tuulta, saasteita ja hiukan varjoa.
Lonicera periclymenum 2L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 8714339018736
Korkeus 70
Leveys 50
Sisäruukun koko 17.0
Sopii hyvin seinälle säleikköön sekä aitaa ja pylväitä vasten. Myös maanpeitekasviksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen. Vähään tyytyvä, mutta viihtyy parhaiten hyvin ojitetussa, tasaisen kosteassa ja ravinteikkaassa maassa.

Aseta kasvi vesiämpäriin ennen istutusta, jotta se kastuu täysin. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa, kaada siihen vähintään kolmannes uutta multaa ja loput vanhaa multaa. Etäisyys seinästä vähintään 50 cm, jos kasvi kiipeää seinää vasten. Liian lähellä seinää maa on liian kuivaa. Irrota kasvi ruukusta ja laske kuoppaan. Täytä kuoppa multaseoksella, painele varovasti käsin. Kastele runsaasti. Anna kasville tukea esim. säleiköstä. Leikkaus ja jatkohoito. Vain kevyt kuolleiden tai katkenneiden oksien karsinta. Jos kasvi alkaa kasvaa liian suureksi, sitä voi harventaa tai leikata jopa alas jotta sen kasvu alkaisi uudelleen. Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.