Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Terve ja vahva ryhmäruusu. Keskisuuret, puoliksi kerrannaiset kermanvaaleanpunaiset kukat, joiden alapuolet ovat tummemmat. Kiiltävät, rehevät lehdet. Kukkii hyvin uudelleen. Leikkaa kuihtuneet kukat pois.
Rosa 'Astrid Lindgren' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4017891093857
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Erittäin hieno ruusu, jossa on suuret kukat ja kauniit nuput. Voidaan istuttaa sekä kukkapenkkiin että ruukkuun. Sopii hyvin myös leikkokukaksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.