Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Ruusu, jonka suuret, kerrannaiset, roosat kukat kasvavat tertuissa. Joko pieni tai ei tuoksua ollenkaan. Runsaasti ja usein kukkiva, terve ruusu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Leonardo da Vinci' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011266116509
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Kasvuhaluinen ruusu, jonka pystyt oksat levittyvät sivuille. On tuettava. Lehdet ovat kiiltävät, tummanvihreät ja nahkamaiset. Terve lajike. Erittäin hieno ryhmissä, ruukussa ja leikkokukkana.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.