Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Suuret, tiheästi kerrannaiset, vaaleankeltaiset kukat. Haalenevat kermankeltaisiksi ja roosiksi. Väri voi vaihdella vuodesta ja paikasta toiseen. Hyvä tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Peace' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4017891105789
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Ruusu, jonka kasvutapa on pysty ja pensasmainen. Kiiltävät, tummanvihreät lehdet. Kestävä isokukkainen ruusu. Kutsutaan rauhanruusuksi. Sopii hyvin yhteisistutuksiin ja ruukkuun.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.