Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Matala pensas. Kasvutapa leveä ja kompakti. Valkoiset kerrannaiset kukat suurissa, tiheissä tertuissa. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi. Viihtyy läpäiseväss ja ravinteikkaassa kasvualustassa.
Rosa 'Christal Fairy' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011268990909
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Erittäin hyvä maanpeiteruusu. Erittäin runsas kukinta. Sopii erittäin hyvin maanpeitteeksi kukkapenkkiin, yhteisistutuksiin ja ruukkuun.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.