Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Suuret, kerrannaiset, kupinmuotoiset kukat, joissa on tummaa punaliilaa väriä. Vahva tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Munstead Wood' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Syyskuu
EAN 4017891272436
Korkeus 20
Sisäruukun koko 23.0
Ruusu, jonka kasvutapa on pensasmainen ja levittäytyvä. Tuoreenvihreät lehdet, mutta uudet lehdet ja versot ovat pronssinväriset. Hyväkuntoinen ja kestävä tauteja vastaan. Sopii hyvin kukkapenkkiin ja yhteisistutuksiin. Erittäin hieno ruukussa. Istuta mieluusti 3 tai 5 kasvia samaan ruukkuun.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.