Samuji House

Samuji House

Plantagen on vihersisustuksensa puolesta osana Helsingin Erottajalla sijaitsevaa Samuji Housea. Tämä uniikki myymälätila on gallerian, putiikin ja kodin yhdistelmä.

Myymälä tarjoaa Samujin upeiden vaatteiden ja Koti-malliston lisäksi tarkkaan valitun kokonaisuuden kotimaisia tuotteita: huonekaluja, valaisimia ja taidetta. Ensimmäinen Samujin naistenmallisto julkaistiin keväällä 2011.

Samuji House

Lisäksi Samuji luo ihanuuksia myös miehille. Kaikki Samujin tuotteet on luotu käsityönä laadukkaista materiaaleista Eurooppalaisilta ja Japanilaisilta toimittajilta ja tuotettu Euroopassa huolella valituilla valmistajilla. Mallistot ovat myynnissä Samujin lippulaivaliikkeessä Helsingissä, sekä valituilla kauppiailla Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

Samujin naistenmallistosta löydät kaksi erinäistä linjaa: Samuji Classic ja Samuji Seasonal. Samuji Classic- malliston vaatteet ja asusteet ovat pysyviä ja ajattomia, kun taas Samuji Seasonal on enemmän boheemi ja värikäs, uusiutuen kausiluonteisesti.

Samuji Housesta löydät inspiraatiota niin sisustukseen kuin pukeutumiseesikin. Samalla sinulla on mahdollisuus törmätä mieheen Samujin takana:

Samu-Jussi Koski.

samu-jussi-koski

Kuvakaappaus Samu-Jussi Kosken Twitter- tililtä (@samujussi)

Koski valmistui muotoilijaksi Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutista vuonna 2001. Hän on opiskellut myös Polimoda Fashion Schoolissa Firenzessä Italiassa. Koski aloitti työt Marimekossa suunnittelijan assistenttina vuonna 2003.

Kahta vuotta myöhemmin Koski yleni suunnittelijaksi ja alkoi suunnitella talolle omaa nimeään kantavaa vaatemallistoa. Vuonna 2008 Koski valittiin sen vaatetus-tuotelinjan taiteelliseksi johtajaksi. Hän kuitenkin irtisanoutui tehtävästä jo seuraavana vuonna keskittyäkseen enemmän luovaan työhön ja perustaakseen Samujin.

Samuji House

Samuji House

Samuji House

Samuji House: Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki. samuji.com.

Viherkasvit >>