Luo kotiisi kiehtovaa dynamiikkaa erikokoisilla, -sävyisillä ja -mallisilla viherkasveilla. Kaikkia koteja voi kaunistaa monin tavoin viherkasveilla, minikasveista aina jättikokoisiin. Vaikka suosituimmat kasvit ovat pieniä ja keskisuuria, saat vaihtelevamman kokoisilla kasveilla todennäköisemmin kauniin sisustuksen. Meiltä löydät kaiken kokoisia kasveja, jotka sopivat kotisi kaikkiin huoneisiin!

Sisusta erikokoisilla kasveilla

XS – Pienimmät kasvit

Koristele kotisi asettelemalla minikasveja epätavallisiin paikkoihin. Asettele kasvien lomaan lempikoriste-esineitäsi. Minikasvit sopivat moneen eri paikkaan, kuten kirja- ja seinähyllyille, pesualtaan reunalle ja yöpöydälle.

Ne näyttävät erityisen kauniilta asetelmassa yhden hieman suuremman kasvin kanssa. Kokoa yhteen erilaisia minikasveja, kuten kaktuksia, mehikasveja ja erittäin suosittuja mehiruusukkeita ja asetta ne kaikki hyllylle tai pienelle ikkunalle. Lastenhuone on sopiva paikka suloisille minikasveille, kuten kilpipiilealle. Myös nukkekoti saattaa kaivata hieman vehreyttä.

S – Ikkunoille sopivat pienet kasvit

Pienille kasveille löytyy aina paikka ikkunalta, pöydältä tai penkiltä. Ne mahtuvat useimmille ikkunalaudoille peittämättä näkymää ja näyttävät kauniilta etenkin pareittain tai kolmen ryhmissä. Esimerkiksi traakkipuita, viirivehkoja ja rahapuita on saatavilla pienikokoisina. Jos kokoat kasviasetelman penkille tai lipastolle, juuri pienet kasvit saavat suuremmat sopimaan keskenään kauniisti yhteen.

M – Keskikokoiset kasvit

Keskisuuret kasvit peittävät ikkunanäkymääsi enemmän ja antavat näkösuojan. Niille on helppo löytää paikat: ne sopivat hyvin penkille muiden suurempien kasvien kanssa tai jalustalle asetelman viereen. Kokeile erilaisia keskikokoisia lajikkeita, kuten palmuvehkaa, jukkapalmua ja varjoviikunaa.

L – Suuret ja näyttävät kasvit

Suurikokoiset kasvit luovat kotiisi runsaasti vehreyttä. Ne viihtyvät erinomaisesti suurten ikkunoiden ääressä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa ne hieman kauemmas ikkunoista huonekalun vierelle tai matalalle jakkaralle tai jalustalle. Meiltä löydät kiehtovia ja omalaatuisia kasveja, kuten erilaisia cowboy-kaktuslajikkeita, puistokultapalmuja ja aralioita. Ne ovat riittävän isoja myös lattialla pidettäviksi. Muista käyttää ruukun alla alustaa, jotta lattialle ei pääse kosteutta. Kun kokoat vierekkäin useamman suurikokoisen kasvin ja lisäät väliin joitakin pienempiä, saat kotiisi ihanan, vehreän keitaan.

XL – Runsaasti tilaa vievät kasvit

Suurimmat kasvit ovat trendikkäiden huonekalujen tapaan näyttäviä sisustuselementtejä, jotka virkistävät koko kotiasi raikkaalla vihreydellään. Meiltä löydät sisäkasveiksi sopivia puita, kuten kastanjasutipuita ja pikkukentiapalmuja. XL-kokoisia kasveja voi käyttää myös tilanjakajina, jolloin saat suuriin huoneisiin pienempiä soppia.

Lue lisää

Tutustu suuriin viherkasveihimme täällä >>
Ihania kasveja kaikille ikkunoille >>
Sisusta viherkasveilla >>Rahapuu mix

Korkeus 7 cm, Vihreä

399
4 kpl 11,99
Lue lisää

Rahapuu

Korkeus 18 cm, Vihreä

899
Lue lisää

Viirivehka 'Verdi'

Korkeus 70 cm, Valkoinen

2099
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta