Haluatko luoda kutsuvan ja kodikkaan sisustuksen kasveilla ja ruukuilla? Luo tyyli yhdistämällä eri korkeudelle asetettuja ruukkuja ja leikittele rohkeasti sekä väreillä että muodoilla muodostaaksesi vihreitä keitaita.

Sisusta ruukuilla

Muodot ja värit korostavat kasvejasi ja luovat kotiin upean ilmeen – ne ovat myös helppo tapa luoda kodikas sisustus. Ryhmittele eri materiaalista valmistettuja ja erikokoisia ruukkuja saadaksesi rentoja vihreitä keitaita kotisi iloksi. Hyödynnä myös korkeus, niin saat enemmän tilaa kasveille.

Valittavana on keramiikka-, savi-, kori-, meriheinä-, posliini-, sinkki-, muovi- ja lasiruukkuja. Saatavilla on paljon sisäkäyttöön tarkoitettuja, sisustamiseen sopivia ruukkuja.

Ruukkuja kaikille tasoille

Yksi tapa luoda vehreä huone on sijoittaa kasveja ja ruukkuja eri korkeudelle. Tämä vahvistaa rehevää tunnelmaa ja tuo nopean muutoksen kotiin.

  • Sijoita isot savi- ja keramiikkaruukut sekä meriheinäruukut ja korit lattialle. Yhdistele mielellään eri materiaaleja.
  • Ripusta ohuisiin lasiruukkuihin istutettuja mehikasveja kattoon ja verhotankoihin sekä yhdistä niihin keramiikka- ja saviruukullisia amppeleita.
  • Sijoita kuviolliset ja patinoituneet ruukut pöydille ja hyllyille, missä ne ovat helposti nähtävillä.
  • Nurkkaan kasatusta kirjapinosta saat jalustan lempiruukullesi. 
  • Miniruukkuja ja kasveja voi yhdistellä monin tavoin valitsemalla eri värejä ja muotoja. Aseta miniruukut tarjottimelle tai lasikuvun alle, tai yhdistä ne isompien ruukkujen kanssa.

Ryhmittele kasveja

Toinen tapa luoda vihreitä keitaita on muodostaa kasveista ja ruukuista asetelmia. Ryhmittele kasveja samaan tapaan kuin maljakoita tai koriste-esineitä – luo rehevä nurkkaus sivupöydälle, ikkunalaudalle tai huolella valittuun kohtaan lattialle. Yhdistele matalia ja korkeita ruukkuja.

  • Ryhmässä voi olla erivärisiä kasveja. Tummat ja isolehtiset kasvit sopivat täydellisesti yhteen pienten, vaalealehtisten kasvien kanssa. Yhdistä ryhmään myös liilan tai purppuran sävyisiä lehtibegonioita tai värinokkosia.
  • Anna erikuvioisten ruukkujen täydentää toisiaan.
  • Haluatko luoda trooppista tunnelmaa? Panosta yhteen tai muutamaan suureen, ruukkuun istutettuun puistokultapalmuun ja asettele niiden ympärille pienehköjä saniaisia sekä lasikupuihin sijoitettuja minikasveja. Luo ryhmästä monipuolinen ja vaihteleva.
  • Hyllylle sijoitetun, värikkääseen ruukkuun istutetun kultaköynnöksen vihreät varret saavat laskeutua keramiikkaruukkuun istutetun palmuvehkan ja saviruukkuun istutetun kilpipiilean ympärille. Näin syntyy kaunis katseenvangitsija.

Lue lisää

Sisusta kotisi kukkivilla kasveilla >>
Näin onnistut ruukkukasvien kastelussa sisällä >>Ruukku Lesley

Ø16 cm, Vihreä

1299
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta