Snack-paprika 'Rubiero'

Snack-paprika 'Rubiero'

4,99  
Snack-paprika, jolla punaiset, pitkänmalliset hedelmät. Makea ja väkevä. Kompakti ja runsassatoinen. Viihtyy auringossa ja lämpimässä, läpäisevässä, ravinteikkaassa maaperässä, parhaiten kasvihuoneessa.
Capsicum 'Rubinne'
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 5708869246663
Sisäruukun koko 11 cm
Istuta suuriin ruukkuihin tai suoraan kasvihuoneeseen. Kasvi ei pidä alle 15 asteen lämpötiloista. Kasvi tulee koulia ennen ulos jättämistä. Suojaa kasvi aluksi kuituliinalla. Kastele säännöllisesti, mutta anna kasvualustan kuivua kastelukertojen välillä. Paprika on monivuotinen, jos sen annetaan talvehtia sisällä viileässä ja valoisassa paikassa. Siirrä se sisälle ennen ensipakkasia. Lajike tuottaa 15–25 cm:n pituisia hedelmiä.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Valoisa ja lämmin kasvupaikka. Chili ei pidä vaihtelusta; se on koulittava ennen siirtämistä.

Istutetaan hyvin ojitettuun suureen ruukkuun. Paprika kuivuu helposti kasteluiden välillä, mutta ei myöskään siedä seisovaa vettä. Nestemäinen lannoitus 2 viikon välein. Älä anna liian vahvaa lannoitevettä!

Kasvi voidaan siirtää ulos, kun yölämpötila on yli 5-8 C. Ennen siirtämistä ulos chili on aina koulittava, se ei pidä valon tai lämpötilan vaihteluista. Ota ensimmäiset 5-6 kukkaa pois. Näin kasvi kehittyy paremmin ja saa voimaa suurelle määrälle hedelmiä. Sumuta kasvia usein. Leikkaa kasvin latva elokuun lopussa.