Helsinki

Aukioloajat

  • Maanantai-Perjantai 10-19
  • Lauantai 10-18
  • Sunnuntai 11-18

Osoite

Vartioharjuntie 13, 00950 Helsinki
Yhteystiedot

Tervetuloa Suomen vanhimpaan Plantagen myymälään Itä-Helsingin Vartioharjuun.
Jo 15 vuotta palvellut kodikas ja kompakti puutarhamyymälä ammattitaitoisella ja iloisella henkilökunnalla.

Myymälämme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Metrolta matkaa n. 0,5 km Puotilan metroasemalta. Helsingin keskustasta ovellemme pääsee Metro-bussi yhdistelmällä. Itäkeskuksen bussiterminaalista linja 97V tuo sinut suoraan etuovellemme.

Helsingin Plantagenista löydät laajan valikoiman kasveja – sisäkasveista kauden ulkokasveihin ja kaikki oleelliset oheistuotteet, jotka auttavat sinua onnistumaan kasvien kasvatuksessa niin sisällä kuin ulkona, sekä puutarhan hoidossa ja istutuksissa.

Ruukkukasvien osastoltamme löydät uusimmat ja trendikkäimmät viherkasvit, sekä klassikot kuten kaktukset, kilpipiileat ja peikonlehdet.

Meiltä löydät myös kauden leikkokukat ja valmiit kimput.

Puutarha


Vuoden mittaan sesongista riippuen meillä on erilaisia kasveja puutarhaan ja parvekkeelle, kuten puita, pensaita sekä ulkokasveja ja –kukkia. Meillä on myös ruukut, mullat ja ravinteet – kaikki mitä tarvitset täydellisen puutarhan tai pihan luomiseen.

Jos haluat kasvattaa omia yrttejä tai kasveja, meillä on tuotteita ja työkaluja myös siihen. Vieraile siis myymälämme kasvata itse –osastolla.

Puhelin

075 325 6200