NYT ON SYYSSIIVOUKSEN AIKA

Tee puutarhasi syyssiivouksesta mukavaa. Meiltä löydät tarvittavat tuotteet ja työvälineet, joilla siivous sujuu tehokkaasti. 

Osassa myymälöitä rajattu valikoima.

SIIVOA SYKSY ESIIN

Valmistele puutarhasi talveen

Anna puutarhallesi parhaat edellytykset valmistelemalla se talvea varten. Oikeita välineitä käyttäessäsi saat puutarhastasi juuri sellaisen kuin haluatkin. Älä kuitenkaan käytä liikaa aikaa siivoamiseen, vaan anna itsellesi aikaa myös nauttia syksyisestä puutarhastasi. Katso 7 vinkkiä valmistella puutarha talvea varten. Lue lisää >>

skottkärra

Puutarhatyökaluilla syyssiivoukseen

Syksy on mainio aika inspiroiville ulkoilupäiville ja työskentelylle puutarhassa. Löytyykö sinulta kunnolliset työvälineet mukavaan ja tehokkaaseen työskentelyyn? Varmista, että sinulla on käytössäsi reilun kokoinen kottikärryt, rauta- tai lehtiharava, joilla saat helposti kerättyä pudonneet lehdet nurmikolta ennen talven tuloa. Lehdet saat helposti kerättyä jätesäkkiin tai kompostikehikkoon. Syksyisin on myös hyvä karsia puut ja pensaat, joten huolehdi, että käyttämäsi oksasakset ja leikkurit ovat tarpeeksi teräviä. Leikkaus terävillä työkaluilla pidentää puiden ja pensaiden ikää.