Osteospermum ecklonis

Tähtisilmä

Ø19 cm, Violetti

1599
Ei sesongissa
Myyntiaika: Huhtikuu - Kesäkuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Helppohoitoinen
  • Veden tarve: Kohtalainen
  • Valon tarve: Aurinko
  • Lannoitus: Runsas
  • Lannoitus: Runsas
Suosittu, runsaskukkainen kesäkukka tuo värien loistetta kesän ruukuihin, parvekelaatikoihin ja kukkapenkkeihin. Viihtyy aurinkoisilla, lämpimillä paikoilla, läpäisevässä ja ravinteikkaassa maassa. Kestää pientä syyspakkasta.
Tähtisilmä rakastaa aurinkoa! Yksi kaikkein suosituimmista kesäkukistamme ja erinomainen valinta jos haluat helppohoitoisia taimia jotka kukkivat keväästä syksyyn. Tähtisilmä kukkii runsaasti päivänkakkaraa muistuttavin kukin joissa terälehtien kehä ympäröi kaunista kukan keskustaa, niinkutsuttua silmää. Pystykasvuinen ja tiivis. Ihastuttava ruukussa tai parvekelaatikossa yksinään tai sekaistutuksissa yhdessä muiden kesäkukkien ja vihreän kanssa. Vihreät, riippuvakasvuiset kasvit korostavat tähtisilmän kauniita värejä ja luo hienoja kontrasteja, istuta mielellään tähtisilmän kanssa esimerkiksi murattia ja lankaköynnöstä. Tähtisilmä on kotoisin Afrikan eteläosista, ja rakastaa aurinkoa yli kaiken! Monille tähtisilmä tuo mieleen tummanvioletin värisävyn mutta risteyttämällä on vuosien mittaan, saatuu paljon uusia voimakkaita värisävyjä. Voit valita romanttisen hempeistä väreistä alkaen, kuten violetti ja vaaleanpunainen, aina kullankeltaiseen ja valkoiseen. Tähtisilmää löytyy myös erikokoisena. Päästä mielikuvitus valloilleen ja luo sinun mieleisiäsi istutuksia tähtisilmällä!

Kasvukausi

Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Tähtisilmä viihtyy ravinteikkaassa ja läpäisevässä maassa, valoisassa paikassa missä aurinko paistaa. Aurinkoisen paikan kasvi joka sulkee kukkansa jos aurinkoa ei ole riittävästi tai on kovin sateista.
Sijoita tähtisilmä mieluiten katoksen alle, suojassa liialliselta sateelta. Pidä kasvualusta hiukan kosteana mutta ei märkänä. Jotta tähtisilmän kukinta jatkuisi runsaana koko kesän on suositeltavaa lannoittaa kastelulannoitteella joka kastelun yhteydessä tai vaihtoehtoisesti sekoittaa multaan pitkäkestoista lannoitetta. Poista ylikukkineita kukkia jotta kehittyisi uusia nuppuja.
Tähtisilmä käytetään ensisijaisesti yksivuotisena kesäkukkana mutta saattaa talvehtia viileässä paikassa, suojassa pakkaselta.

Istutusohjeet

Istuta hankkimasi tähtisilmä isompaan ruukkuun tai parvekelaatikkoon ja täytä läpäisevällä ja ravinteikkaalla mullalla. Kesäkukkamulta tai Premium kukkamulta ovat hyviä vaihtoehtoja. Täydellinen, ravinnerikas kasvualusta saat lisäämällä multaan maanparannusaineita kuten kompostia tai pitkäkestoista lannoitetta. Muista varmistaa että ruukun pohjassa on vedenpoistoreiät jotta juuret eivät mätäne. Lisää ruukun pohjalle ruukkusoraa salaojitusta varten. Istuta tähtisilmä samaan syvyyteen kuin aiemmassa ruukussa. Kastele istutus reilusti ja olet valmis!

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 529349
EAN: 7058782449237
Väri: Violetti
Leveys: 21 cm
Syvyys: 21 cm
Korkeus: 40 cm
Paino: 1,7 kg
Sisäruukun koko Ø: 19 cm
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta