Tee kukista joulukoristeita

Tee kukista joulukoristeita

Tänä vuonna haluamme saada luonnonläheisen joulun henkilökohtaiseen tyyliin! Laita oma leimasi koristeluun kukkien ja viherkasvien avulla. Jouluksi on saatavilla lukuisia klassisia kasveja, jotka palaavat vuosi toisensa jälkeen.

Me suorastaan rakastamme näitä kasveja, jotka ovat ensinnäkin kauniita, tuoksuvat joululle ja ovat useimmiten ensimmäisiä ihanan joulutunnelman luojia. Nämä kasvit ovat hienoja kaikessa yksikertaisuudessaan – mutta niitä on myös erittäin hauska käyttää hiukan luovempiin ratkaisuihin.

Erilainen joulukranssi

Tee joulukranssi tänä vuonna omalla tyylilläsi koristellen se tuoreilla kukilla. Tämän kranssin olemme sitoneet käyttäen siihen leikattuja orkideoita. Tämä on uusi tapa saada mukaan kukka, joka ei ole itsestään selvä kukka joulukoristelussa. Mikäli taas haluat kranssin hieman klassisemmalla joulukukalla, voit koristaa sen komealla valkoisella jouluruusulla. Kastele seppelettä joka päivä suihkuttamalla sitä vedellä.

Rakastettu joulutähti

Klassisesta joulutähdestä tulee kaikkea muuta kuin ikävä uusissa yhteyksissä. Ajattele kehysten ulkopuolelle - tai sisäpuolelle. Miksipä et tekisi joulutähdestäsi taulua? Anna kukan kuivua ensin, kiinnitä se sitten paperille ja kehystä se lopuksi, ilman lasia.

Tai ehkäpä aikaansaat joululahjojen jaon yhteydessä suuren suosion vuoden hienoimmalla paketoinnilla! Kaikkein hauskinta on saada koristeltu paketti. Tässä olemme koristaneet pakettia paitsi joulutähdellä, myös kävyillä, kimalteella ja kuusenhavuilla, jotta paketin avaaminen olisi entistäkin jännittävämpää.