• TEE TILAA KEVÄÄLLE

  Kevät alkaa suursiivouksella. Kuivuneita pensaita ja kasveja siistitään. Honekalut putsataan, terassi kunnostetaan ja piha laitetaan nätiksi. Noniin, kevät voi alkaa!

 • SIIVOA SYKSY ESIIN

  VALMISTELE PUUTARHA TALVEA VARTEN

  Anna puutarhalle parhaat edellytykset ja valmistele se talvea varten. Pääset hyvin alkuun mm. rauta- ja lehtiharavan avulla, jotka ovat perustarvikkeita puutarhan hoitoon ja ylläpitoon. Varmistathan että leikkaustyökalusi kuten oksasakset ja sekatööri, ovat riittävän teräviä antamaan terävän leikkuupinnan puille ja pensaille? Se nimittäin pidentää puiden elinikää.

 • skottkärra

  VALMISTAUDU TALVEN TULOON

  Syksy on mainio aika inspiroiville ulkoilupäiville ja työskentelylle puutarhassa. Onhan sinulla oikeat välineet helpottamaan työtäsi? Varmista, että sinulla on käytössäsi reilun kokoinen kottikärry, rauta- tai lehtiharava, joilla saat helposti kerättyä pudonneet lehdet nurmikolta ennen talven tuloa. Lehdet saat helposti kerättyä jätesäkkiin tai kompostikehikkoon.


 • KASVIT JA RUUKUT MITKÄ TEKEVÄT KEVÄÄN

  Ota äkkilähtö kevääseen kasvien ja ruukkujen kanssa mitkä luovat täyden kevättunnelman.

 • Ruukku milla

  HALLANKESTÄVÄ RUUKKU

  Hallankestävien ruukkujen, kuten Millan kanssa voit istuttaa kasveja jo aikaisin keväällä. Milla on täydellinen kevään ensimmäisille kukille.

 • Campanula

  Kellokukka alk., 5.99

  Kellokukka (Campanula) on kaunis sekä sisä -että ulkokukkana.


 • Puutarhatyökalut

  KevätkukatPidä puutarha siistinä ja kukkapenkit kukassa! Oikeilla työkaluilla saat puutarhasta juuri sellaisen kuin haluat. Meiltä löydät kaikkea erilaisista haravoista leikkuu- ja isutustyökaluihin.

  Lue lisää >>

 • 7 tapaa valmistella puutarha talven tuloa varten

  AitakasvitSyyskuukausien eli syys- ja lokakuun aikana on korkea aika syyssiivota ja valmistella puutarha talvea varten. Oikeita välineitä käyttäessäsi saat puutarhastasi juuri sellaisen kuin haluatkin. Älä kuitenkaan tuhlaa liian paljon aikaa siivoamiseen, vaan anna itsesi myös nauttia syksyisestä puutarhastasi.

  Lue lisää >>


 • SUOSITUT ULKORUUKUT

  Meillä on laaja valikoima erikokoisia ulkoruukkuja erilaisissa materiaaleissa ja väreissä. Valikoimastamme löytyy sinulle juuri se oikea!