02270 |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Terassikalusteet ja sohvaryhmät terassille ja parvekkeelle – uutuudet 2022

Terassikalusteet ja sohvaryhmät terassille ja parvekkeelle – uutuudet 2022

Mikä sen ihanampaa kuin asettua mukavaan asentoon sohvalle omalla terassilla. Voit rentoutua, seurustella ja nauttia pitenevistä ja lämpenevistä päivistä. Täältä löydät osan vuoden 2022 ulkokalusteuutuuksista.

Nyt on aika sisustaa ulkona samalla pieteetillä kuin sisällä! Perinteiset ulkokalusteet eli ruokailuryhmät ovat saaneet seurakseen oleskelu- ja sohvaryhmät. Valikoima ei ole koskaan ennen ollut näin monipuolinen. Saammeko esitellä joitakin tämän vuoden uutuuksia.

Ulkokalusteet kaikissa tyyleissä ja kokoissa

Voit ostaa ulkokalusteitamme verkosta tai valikoiduista Plantagen-myymälöistä, kuten Espoosta, Vantaalta, Tampereelta ja Jyväskylästä. Tässä ovat muutamia tämän vuoden uutisia.

 

Tyylipuhdas Odense

Odensen narupunoksesta ja metallista valmistettu runko sekä muhkeat ja pehmeät tyynyt sopivat niin selkeiden linjojen kuin pyöreiden muotojenkin ystäville. Täydennä kokonaisuus peitoilla ja tyynyillä juuri omaan tyyliisi sopivaksi.

   

Klassinen Alicante

Etsitkö klassista oleskeluryhmää, joka tarjoaa istumapaikan monelle? Alicante on kokonaisuus, johon kuuluu seitsemänpaikkainen sohva UV-suojatusta polyrottingista ja kätevä pöytä, joka toimii korkeutensa puolesta myös ruokapöytänä. Alicante on saatavana myös beigen värisenä.

   

Romanttinen Nantes

Nantes-sarjan ulkokalusteet ovat tyyliltään klassisia ja romanttisia. Sarjaan kuuluu oleskeluryhmiä ja nojatuoleja. Kalusteet on valmistettu polyrottingista, ja niissä on paksut, mukavat tyynyt.

    

Ajaton Florens

Florens mahtuu mainiosti ahtaampaankin ulkotilaan. Pieni sohva, pöytä ja kaksi tuolia tarjoavat neljälle hengelle paikat joutilaista kesäpäivistä nauttimiseen. Ajaton muotoilu, jauhemaalattu musta teräs ja UV-suojattu kangasverhoilu ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta Florens on kestävä ja moneen tyyliin mukautuva valinta.

   

Minimalistinen Lagos

Suoralinjaista ja modernia muotoilua ilmentävä Lagos on täydellinen valinta yksinkertaisuuden ystävälle. Sohvaryhmä on valmistettu UV-suojatusta kankaasta ja kulutusta kestävästä alumiinista, ja istuinten trendikkäät pehmusteet kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Täältä löydät kaikki oleskeluryhmämme

Viimeistele kokonaisuus tekstiileillä ja muilla yksityiskohdilla

Jatka sisustustyyliäsi ulos asti. Aivan kuten sisätiloissakin, myös ulkona sisustusta täydentävät kasvit, tyynyt, matot ja valaisimet. Etenkin kasveilla luot viihtyisän ja vehreän tunnelman. Kasvit rauhoittavat ja tekevät kokonaisuudesta harmonisen, ja tekstiilit lisäävät kodikkuutta. Yksityiskohdat saavat sinut nauttimaan ulkona vietetyistä päivistä entistäkin enemmän!

Lisää vinkkejä ja neuvoja

Nojatuolit ja pöytä Nantes

2 istumapaikkaa, Beige

799 €
Lue lisää

Oleskeluryhmä Odense

4 istumapaikkaa, Harmaa

799 €
Lue lisää

Oleskeluryhmä Florens

4 istumapaikkaa, Harmaa

699 €
Lue lisää

Oleskeluryhmä Alicante

5 istumapaikkaa, Musta

999 €
Lue lisää

Sohvaryhmä Lagos

4 istumapaikkaa, Harmaa

899 €
Lue lisää

Oleskeluryhmä Alicante

5 istumapaikkaa, Beige

1099 €
Lue lisää
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc