Biohajoavat ruukut

Biohajoavat ruukut

Jokainen, joka on istuttanut kasveja tavallisiin muoviruukkuihin, tietää, miten aikaa vievää ja epäkäytännöllistä se voi olla. Nyt tähän on onneksi tarjolla ratkaisu. Ajan myötä luonnollisesti hajoavat bioruukut voidaan istuttaa maahan yhdessä kasvin kanssa. Istuttaminen on nopeampaa, kasvien juuret pysyvät terveempinä, eikä sinun tarvitse enää taistella muoviruukkujen kanssa. Lue eduista lisää täältä!

Terveellisempia kasveja biohajoavilla ruukuilla
 

Bioruukkujen edut

Biohajoavalla ruukulla on rustiikkisen ja hieman rajun ulkonäkönsä lisäksi myös muita etuja.

  1. Istutettavuus. Toisin kuin muoviruukkuja käytettäessä sinun ei tarvitsee irrottaa kasvia bioruukusta, pinota ruukkuja tai heittää niitä pois. Ajan myötä bioruukku hajoaa ja muuttuu mullaksi. Samalla sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.
  2. Kasvien juuret vahvistuvat. Kun poistat kasvin ruukusta juurineen ja siirrät sen maahan, kasvin juuristo heikkenee. Näin ei pääse käymään bioruukun kanssa, sillä se istutetaan yhdessä kasvin kanssa. Koska juuret kasvavat suoraan pohjan läpi, kasvi pysyy terveempänä.
  3. Vähennät myös muovijätteen määrää. Tiedämme nykyään, että muovi on merkittävä syy maapallon ja valtameriemme huonolle kunnolle. Biohajoava ruukku koostuu vain luonnonmateriaaleista: turpeesta, lisätystä kalkista ja vedestä. Sitä käyttämällä autat luontoa ja osoitat välittäväsi ympäristöstä.

Viljele kausiluonteisesti bioruukulla

Monet kasvit ja kukat liittyvät juuri tiettyyn sesonkiin, ja usein niiden kasvattaminen on aloitettava jo paljon ennen kuin ne istutetaan ulos kukkapenkkeihin. Varmistaaksesi hienoimmat istutukset juuri tietylle ajalle, voit istuttaa suosikkikasvisi ympäristöystävällisiin ja tukeviin bioruukkuihin.

Meillä on laaja valikoima erilaisia biohajoaviin ruukkuihin istutettuja pistokkaita. Niillä saat upeaa eloa puutarhaan tai parvekkeelle.

Pidä silmällä juuri niitä kasveja, joita haluat kukkapenkkiisi istuttaa, niin saat kevään ja kesän hienoimman kukkaloiston. Vihanneksia kasvatettaessa on erityisen tärkeää, että saat vahvan ja terveellisen sadon. Bioruukussa vihannessadostasi tulee erityisen hyvä ja maukas – valmis syötäväksi ja valmistettavaksi.

Elä yksinkertaisesti kasviesi kanssa!

Kasvien istuttamisen ja niistä nauttimisen tulisi olla hauskaa ja rauhoittavaa. Eikä sen ennen kaikkea pitäisi vaikuttaa haitallisesti luonnon kiertoon. Koko prosessi tapahtuu luonnollisella tavalla, kun käytät biohajoavia ruukkujamme, joissa on laaja valikoima sesonkiin sopivia pistokkaita. Ruukku on hyödyllinen sekä kasville itselleen että ympäristölle. Hennotkin kasvit pääsevät kukoistamaan – ilman tarvetta uudelleenistutukselle.

Lue lisää

Lue lisää kestävä liiketoiminta >>
Katso kaikki biohajoavat ruukkumme >>

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta