Tilausehdot ja takuut

30 päivän avoin kauppa ja palautusoikeus

Myymälästä ostetun tuotteen palautus
Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Jos ostos ei vastaa toiveitasi, voit tuoda tuotteen ja kuitin myymäläämme 30 päivän kuluessa ostopäivästä, niin saat rahasi takaisin. Tuotteen on oltava uutta vastaavassa kunnossa tai ehjässä pakkauksessa. 

Verkosta ostetun tuotteen palautus
Verkkokaupan peruuttamisoikeus on koti- ja etämyyntiä koskevien säännösten mukaan 14 päivää. Olemme pidentäneet palautusaikaa 30 päivään, jotta saisit kaikessa rauhassa harkita tuotteen mahdollista palautusta. Elävät kasvit, sipulit, taimet ja juuret tekevät kuitenkin poikkeuksen etämyynnin säännöksiin. 

  • Verkosta ostetun tuotteen voit palauttaa myymälään tilausvahvistusta vastaan 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Voit myös ottaa yhteyttä Asiakaspalveluun ja ilmoittaa, että haluat hyödyntää palautusoikeutta, niin neuvomme lähimmän myymälän sijainnin. 
  • Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin ostohetkellä, ja jos se on myyty pakattuna, se on myös palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan. Rahat palautetaan, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Toimituskuluja ei palauteta, ja asiakas vastaa palautuksen mahdollisista postikuluista. Ota huomioon, että kasvit ja kukat voidaan palauttaa vain suoraan myymälään. Toimituskulut palautetaan vain vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta tehdyn reklamaation yhteydessä. Jos toimitus ei vastaa tilaustasi, ota yhteyttä Asiakaspalveluun välittömästi saatuasi toimituksen. 

Takuut

Viiden päivän takuu leikkokukille
Myönnämme leikkokukille viiden päivän takuun. Jos kimppu alkaa nuokkua maljakossa viiden päivän sisällä ostohetkestä, saat siis uuden kimpun tilalle. Voit palauttaa kukat kuitteineen myymälään, niin vaihdamme ne tuoreisiin. Jos kimppu on ostettu verkosta, voit lähettää siitä kuvan Asiakaspalveluun, niin järjestämme tilalle uuden. Vaihtoehtoisesti voit saada rahasi takaisin.

12 kuukauden takuu monivuotisille ulkokasveille
Plantagen myöntää kaikille monivuotisille ulkokasveille vuoden takuun. Jos kasvia on hoidettu asianmukaisesti eikä se ole paleltunut, vaihdamme tilalle uuden kasvin. Tuo kasvi kuitteineen Plantagenin myymälään vaihtoa varten. Vaihtoehtoisesti voit saada rahasi takaisin. 

Viiden viikon takuu orkideoille
Ostaessasi orkidean meiltä takaamme, että se kukkii vielä viiden viikon päästä ostopäivästä.
Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, tuo kasvi kuitteineen Plantagenin myymälään
vaihtoa varten. Vaihtoehtoisesti voit saada rahasi takaisin.

Kuljetusvaihtoehdot

Verkosta ostettujen tuotteiden kuljetustakuu
Elävät kukat ja kasvit pakataan erittäin huolellisesti ennen tilauksen toimitusta. Työntekijämme pakkavat kasvit suojaaviin materiaaleihin. Pidämme huolen siitä, että kasveja käsitellään varovasti ja että kuljetusautojen lämpötila pysyy sopivana. Jos huomaat kukan tai kasvin vahingoittuneen matkalla, ota yhteyttä Asiakaspalveluun heti kun toimitus on saapunut perille.

Maksuton perävaunun lainaus myymälästä ostettujen tuotteiden kuljetukseen
Puutarhaharrastajan ostokset myymälästämme ovat usein isot ja painavat. Meiltä voit lainata maksutta perävaunun, jotta saat tuotteet kuljetettua kotiin. Perävaunuissamme ei ole talvirenkaita, joten suurimmat ostokset kannattaa ajoittaa sellaiseen aikaan vuodesta, ettei huonon ajokelin vaaraa ole.

Kotiinkuljetus myymälästä
Jos autossa ei riitä tilaa ostoksillesi, voit tilata myymälästämme kotiintoimituksen. Yhteistyökumppanimme Posti kuljettaa ostamasi tuotteet lisämaksusta kotiisi. Tiedustele kotiinkuljetusta henkilökunnaltamme, jos ostoskärry uhkaa täyttyä yli äyräiden! 

Reklamaatiot

Myymälästä ostetun tuotteen palautus
Tuotteilla on kolmen vuoden reklamaatio-oikeus. Myymälästä ostetut tuotteet palautetaan kuitteineen lähimpään Plantagen-myymälään. Tämä reklamaatio-oikeus ei kuitenkaan koske eläviä kasveja ja kukkia. 

Verkosta ostetun tuotteen palautus
Jos haluat reklamoida verkkokauppaostoksesta, voit palauttaa tuotteen kuitteineen Plantagen-myymälään. Voit myös lähettää sähköpostia Asiakaspalveluun. Ilmoita viestissä tilausnumerosi, liitä mukaan selkeä kuva vauriosta ja kuvaile, miksi haluat tehdä reklamaation. 

Kiistat

Jos emme jostakin syystä pääsisi jossakin riita-asiassa sopimukseen, noudatamme Suomen kuluttarjariitalautakunnan suosituksia. Voit halutessasi ottaa valitusasioissa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan tai hyödyntää Euroopan komission riippumatonta verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (Online Dispute Resolution, ODR).

Lue lisätietoja kuluttajariitalautakunnasta >> 
Lue lisätietoja Euroopan komission ODR-foorumista >>

Maksuvaihtoehdot

Yksityisasiakas
Plantagen-tilillä voit jakaa myymäläostostesi summan osiin ja valita maksuaikataulun. Yhteistyökumppanimme Resurs Bank tarjoaa nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun.  

  • 30–60 päivää korotonta maksuaikaa
  • Valinnainen maksuaikataulu
  • Jopa 12 kuukauden koroton osamaksumahdollisuus
  • Ei vuosimaksua
  • Korttiin liitettyjä tarjouksia

Lahjakortti
Plantagenin lahjakortti on mieluinen lahja. Lahjakortteja voit ostaa myymälästämme tai tilata verkosta. Lahjakortti voidaan toimittaa sähköpostitse, tekstiviestitse tai kirjeitse. 

Täällä voit tarkistaa lahjakortin käytettävissä olevan arvon. 

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc