Timanttituijaspiraali 120-130cm

Timanttituijaspiraali 120-130cm

129,00  
Kompakti, kartiomainen ja hidaskasvuinen havupuu. On leikattava muodon säilyttämiseksi. Voidaan muotoilla, leikkaa usein ja vähän. Vaatimaton.
Thuja occidentalis 'Smaragd' 15L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Syyskuu
EAN 4017891862545
Korkeus 130
Sisäruukun koko 34.0
Erittäin kaunis tuija, jonka lehdet ovat intensiivisen vihreät. Säilyttää värin hyvin talvella. Tämä muotoonleikattu tuija sopii erinomaisesti yksittäiskasviksi kukkapenkkiin tai suureen ruukkuun, jonka reunoilla on esimerkiksi joitain kesäkukkia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Viihtyy tasaisen kosteassa, hyvin salaojitetussa, neutraalissa tai kevyesti happamassa maassa. Tarvitsee tasaisen kosteuden.

Istutusohjeet: Anna kasvin seistä ja imeä vettä vedellä täytetyssä ämpärissä vähintään puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva 50-60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita olemassa olevaan multaan vähintään 1/3 istutusmultaa, kasvuturvetta tai kuorikompostia. Poista muoviruukku ja aseta kasvi kuoppaan niin, että juuripaakku on aivan ympäröivän maanpinnan alapuolella. Kastellaan säännöllisesti noin 1-3 viikon välein ensimmäisen kasvukauden ajan. Lannoitetaan keväällä havukasveille tarkoitetulla erikoislannoitteella tai luonnonlannoitteella. Mahdollinen leikkuu rajoittuu korkeus- tai leveyskasvun rajoittamiseen. Kastelu on tärkeää kuivina aikoina ja syksyllä. Havukasvit menettävät vettä lehtien läpi aikaisin keväällä, kun aurinko alkaa lämmittää, eivätkä ne voi imeä vettä maaperästä, joka on edelleen jäässä. Seurauksena on kuivuudesta johtuvia vaurioita, jotka tulkitsemme usein virheellisesti talvesta ja kylmästä johtuviksi vaurioiksi. Voit estää haihtumista peittämällä kasvit suoja- tai kuitukankaalla.