Tulipa (Darwin Hybrid Group)

Tulppaani mix Happy Spring Bouquet

Monivärinen

999
Ei sesongissa
Myyntiaika: Heinäkuu - Lokakuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Niukka
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 55 cm
  • Hyväksi mehiläisille
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 55 cm
  • Hyväksi mehiläisille
Kasvata itse ja poimi värikäs tulppaanikimppu! Darwinhybridi-tulppaaneja 'Apeldoorn Elite', 'Pink Impression' ja 'Salmon Impression'. Viihtyy auringossa ja puolivarjossa, läpäisevässä maassa.
Mikä sen ihanampaa kuin tuore kauniinvärinen tulppaanikimppu olohuoneen pöydällä. Kukkia, josta sitoa kauniita kimppuja on helppo kasvattaa omassa puutarhassa; istuta tulppaanin sipulit syksyllä ja poimi ihastuttava kimppu keväällä! Tämä on huolella valittu tulppaaniseos, napakat varret ja isot kukat, joista syntyy kauniita kimppuja mutta ovat myös näyttäviä kukkapenkissä. Voidaan kasvattaa kukkapenkissä, ruukussa tai lavakauluksessa. Helppohoitoisten Darwinhybridi-tulppaanien seos, jotka ovat pitkäikäisiä ja kukkivat uudelleen vuodesta toiseen. Puna-oranssinvärinen ja reunoilta keltainen 'Apeldoorn's Elite', vaaleanpunainen 'Pink Impression', sekä lohen- ja aprikoosinvärinen 'Salmon Impression' muodostavat yhdessä hurmaavan tulppaanikimpun, jota on ilo odottaa. Pakkaus sisältää yhteensä 12 kpl kukkasipulia, 4 kpl jokaista lajiketta. Kukkasipulin koko: 11/12. Korkeus: n. 55 cm.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Tulppaanit istutetaan syksyllä, jolloin ne kukkivat seuraavana keväänä; lue lisätietoja istutusohjeesta. Tulppaanit viihtyvät aurinkoisella tai puolivarjoisella suojaisalla kasvupaikalla. Maa lannoitetaan verijauholla ennen kevätkukintaa. Nykytulppaaneista monet lajikkeet ovat hybridejä, jotka jaksavat kukkia vain kerran eivätkä muodosta toistuvan kukinnan edellyttämiä sivusipuleita. Jotkut hybridit, esimerkiksi darwinhybridit, saattavat nousta useampana vuonna. Ei ole mitään takeita siitä, että ne ovat monivuotisia, mutta kannattaa yrittää. Leikkaa kukinnot varsineen heti kukinnan jälkeen, mutta anna lehdistön lakastua kokonaan ennen kuin leikkaat ne. Tällöin lehtien ravinteet palaavat sipuliin. Lannoita myös varovasti veri- tai luujauholla. Suojaa sipulit talvipakkasilta peittämällä maanpinta havuilla tai lehdillä tai istuta tulppaanien sekaan perennoja, joiden lehdistö tukee korkeita lajikkeita ja myös suojaa sipuleita talven aikana.

Istutusohjeet

Tulppaanisipulit istutetaan syksyllä syyskuusta roudan tuloon saakka. Mitä aikaisemmin syksyllä sipulit istutetaan, sitä paremmin ne ehtivät juurtua. Tulppaanit istutetaan mieluiten läpäisevään, multavaan ja hieman hiekkapitoiseen maahan. Liian tiiviissä tai märässä mullassa sipuli saattaa mädäntyä Kaiva kuoppa syvyyteen, joka on 2–3 kertaa sipulin korkeus, ja istuta sipulit vähintään 5 sipulin ryhminä. Sipuli istutetaan suippo pää ylöspäin. Toisin päin istutetusta sipulista varret nousevat myöhemmin, mikä tarkoittaa, että istuttamalla osan sipuleista toisin päin, kukinta-aika saattaa pidentyä hieman. Kukinta-aikaa voi myös pidentää istuttamalla osan sipuleista hieman syvemmälle. Lannoita veri- tai luujauholla istuttaessasi. Kastele kunnolla ja peitä istutus havuilla tai lehdillä. Sipulirauta ja sipulikori ovat sipulien istutusta helpottavia käteviä apuvälineitä.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 551767
EAN: 8711148253600
Väri: Monivärinen
Leveys: 12 cm
Syvyys: 8 cm
Korkeus: 20 cm
Paino: 352 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta