Tuoksuköynnöskuusama

Tuoksuköynnöskuusama

14,99  
Köynnöskasvi, jossa runsaasti vaaleankeltaisia ihanan tuoksuisia kukkia keväällä ja alkukesästä. Runsaasti kirkkaanpunaisia hedelmiä myöhäiskesällä. Leikkaa varovasti vaurioituneet oksat.
Lonicera caprifolium 2L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 8714339024935
Korkeus 70
Leveys 50
Sisäruukun koko 17.0
Kaunis köynnös, jonka lehdet ovat raikkaan tummanvihreät. Sopii hyvin seinälle säleikköön sekä aitaa ja pylväitä vasten. Myös maanpeitekasviksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.

Aseta kasvi vesiämpäriin ennen istutusta, jotta se kastuu täysin. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa, kaada siihen vähintään kolmannes uutta multaa ja loput vanhaa multaa. Etäisyys seinästä vähintään 50 cm, jos kasvi kiipeää seinää vasten. Liian lähellä seinää maa on liian kuivaa. Irrota kasvi ruukusta ja laske kuoppaan. Täytä kuoppa multaseoksella, painele varovasti käsin. Kastele runsaasti. Anna kasville tukea esim. säleiköstä. Leikkaus ja jatkohoito. Vain kevyt kuolleiden tai katkenneiden oksien harvennus. Jos kasvi alkaa kasvaa liian suureksi, sitä voi harventaa tai leikata jopa alas jotta sen kasvu alkaisi uudelleen. Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.