Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Ulkokalusteet – viihtyisyyttä puutarhaan kevääksi ja kesäksi

Ulkokalusteet – viihtyisyyttä puutarhaan kevääksi ja kesäksi

Pihan somistamiseen panostetaan nykyään siinä missä kodin sisustukseenkin. Valmistaudu siis kevät- ja kesäkauteen suunnittelemalla parvekkeelle tai puutarhaan kauniita uusia ulkokalusteita.

Ulkokalusteet sisustuksen jatkeena

UtemoblerAvaa ovet ja anna kodin jatkua ulos puutarhaan. Puutarhan tai parvekkeen hyödyntäminen oleskelutilana häivyttää sisätilan ja ulkoilman välistä rajaa mukavasti.

Perinteiset puutarhapöydät ja -tuolit ovat saaneet rinnalleen sohvaryhmiä ja ulkokeittiöitä. Nyt panostetaan niin sisäänkäynnin, verannan, terassin kuin parvekkeenkin somistamiseen. Café-kalusteiden, aurinkovuoteiden, mukavien rottinkikalusteiden ja muiden ulkokalusteiden kysyntä kasvaa. Kesäkautta halutaan myös jatkaa mahdollisimman pitkään esimerkiksi kaasulämmittimien ja paviljonkien turvin. Puutarhasta tulee luonteva kokoontumis- ja rentoutumispaikka.

Modernia minimalismia vai romanttista café-tyyliä?Utemobler

Kodin sisustustyyliä voi ilmentää myös puutarhassa, kuistilla tai vaikkapa kukkamaalla. Tyyli voi olla pohjoismaisen hillitty tai modernin minimalistinen. Romantikkoihin kenties vetoavat café-kalusteet ja ruusut. Kaikentyylisten ulkokalusteiden, pehmusteiden ja tyynyjen suunnitteluun ja hankintaan panostetaan yhä enemmän aikaa ja rahaa.

Piha on uusi olohuone

Suositut lepokalusteet ovat omiaan rentoon istuskeluun tai loikoiluun. Meiltä löydät esimerkiksi mustan Ammi-aurinkovuoteen ja muita aurinkovuoteita erilaisin värivaihtoehdoin. Mukava klassinen baden-baden-tuoli puolestaan sopii sijoitettavaksi mihin tahansa terassilla tai parvekkeella.

UtemoblerVuoden kiinnostavin uutuus on Lotus-kalustesarja. Lotus-kalusteissa luonnonläheinen värimaailma ja maalaistyylinen muotoilu yhdistyvät ylelliseen polyrottinkiin ja erinomaiseen mukavuuteen.

Lotus-sarjaan kuuluu erilaisia malleja, kuten Lotus Dining Set. Ruokapöydässä on helppohoitoisesta Gaumo-materiaalista valmistettu pöytälevy, ja sen ympärille mahtuu useampikin vieras. Matalaselkäiset ruokapöydän tuolit ovat mukavia istua, ja ne voidaan pinota kätevästi päällekkäin. Sarjaan kuuluva Lotus Lounge Sofa Set -sohvaryhmä edustaa perinteistä romanttista tyyliä modernein ominaisuuksin.

Malva-klassikkosarja on edelleen myydyimpiä kalusteitamme. Sarjassa on café-ryhmä, ruokailuryhmä, oleskelukalusteita, puutarhakeinu ja merihenkinen kansituoli valkoista puuta. Valitse omaan tyyliisi sopiva sarja tai yhdistele kalusteita molemmista.

Oleskelukalusteet

Sohvista, matalista pöydistä ja nojatuoleista koostuvat oleskeluryhmät ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina. Myös puutarhassa ja terassilla halutaan istuskella rennosti ja mukavasti. Paviljonki tai aurinkovarjo viimeistelee viihtyisän huonemaisen kokonaisuuden. Myydyimmät oleskelukalusteemme löytyvät Malva-, Lyon- ja Lotus-sarjoista.Utemobler

Lyon-kalustesarjaan kuuluu neljä erilaista osaa. Tilavan kulmasohvan lisäksi sarjassa on erillinen kompakti oleskeluryhmä, joka koostuu 2:n istuttavasta sohvasta, nojatuoleista, pöydästä ja pehmustetyynyistä.

Käytännöllinen Lyon-ruokailuryhmä on valmistettu alumiinista, Textilene-kankaasta ja Gaumo™-materiaalista. Mukavat ruokapöydän tuolit voidaan säätää 7 erilaiseen asentoon ja taittaa kätevästi kokoon säilytystä varten. Ruokapöydässä on jatkolevy, joka taittuu kokonaan piiloon pöytälevyn alle.

Café-kalusteet ovat käytännöllinen valinta pienelle parvekkeelle tai lisäistuimiksi puutarhaan. Bistro-uutuussarjamme klassisen pelkistetyt café-kalusteet on valmistettu vaaleanharmaasta ja sinisestä metallista. Muita suosittuja café-ryhmiä ovat Ammi, Lyon ja Malva.

Kun puutarhakalusteita ei käytetä, niiden päälle kannattaa levittää suojapeitteet, jotta ne säilyisivät pitkään hyväkuntoisina. Tyynyille ja pehmusteille on saatavilla tyylikkäitä ja käytännöllisiä säilytyslaatikoita.

Lue lisää

Tutustu ulkokalusteiden koko valikoimaan >>

Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc