PÄIVITÄ PARVEKKEESI

Voisitko todella saada parvekkeesi näyttämään yhtä ihanalta kuin kuvassa? Kyllä vain! Juuri nyt meiltä löytyy runsain mitoin fiksuja ratkaisuja sekä kasapäin kasveja ja ruukkuja, jotka sopivat juuri sinun parvekkeellesi. Tämä onnistuu, olipa parvekkeesi suunta sitten etelään, pohjoiseen, länteen tai itään - tai vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan sen ilmansuunnasta! Tule meille Plantageniin, sillä meiltä löytyy aivan kaikki parvekkeellesi edullisin hinnoin.

Valitse parvekkeesi ilmansuunta nähdäksesi juuri sinun parvekkeellesi sopivat kukat, kasvit ja viljeltävät:

POHJOINEN >>

ETELÄ >>

LÄNSI >>

ITÄ >>


Parveke pohjoiseen

Aivan kuten pehmeä ja viileä metsäaukea kostealla ja multaisella maaperällä, juuri ennen kuin ilta-aurinko laskeutuu hiljaa sammaleiden ja pensaiden taakse.

Pohjoisparvekkeelle sopivat kasvit:


Parveke etelään

Lämpöinen ja värikäs viljelypaikka, jossa maaperän korkea ravinnepitoisuus on yhtä tärkeä kuin sinulle suojakertoimet. 

Eteläparvekkeelle sopivat kasvit:


Parveke länteen

Kun ilta-aurinko houkuttelee sinua ulos, voit myös nauttia värikkäistä pensaista ja kukista, jotka viihtyvät hyvin ravinteikkaassa maaperässä. 

Länsiparvekkeelle sopivat kasvit:


Parveke itään

Täällä aamuihminen nauttii auringosta aina lounasaikaan asti. Kasvit voivat vielä paremmin kosteassa, multaisessa maaperässä saadessaan kasvaa puolivarjossa.

Itäparvekkeelle sopivat kasvit:


Ilmansuunnasta riippumatta löytyy siis kasveja, jotka sopivat myös sinunkin parvekkeellesi. Valmistaudu myymälässä asioimiseen etukäteen osoitteessa Plantagen.fi ja näet esimerkiksi kevätkukkamme, puutarhakasvimme sekä ulkoruukkumme.

Tervetuloa Plantageniin - löydä lähin myymäläsi täältä >>