Varjoviikuna 21 cm

Varjoviikuna 21 cm

29,99  
Kaunis viherkasvi, jolla on pienet kiiltävät lehdet. Helppohoitoinen vaihtoehto bonsaille. Viihtyy runsaassa hajavalossa tai puolivarjossa. Kastellaan noin kerran viikossa, kun multa on kuivahtanut melkein kokonaan.
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Joulukuu
EAN 7058782381254
Korkeus 70.0
Sisäruukun koko 21.0
Trendikkäästä ja hauskannäköisestä varjoviikunasta saa helppohoitoisen bonsain. Sillä on voimakas ja paksu juuristo sekä keskikokoiset, kiiltävän tummanvihreät lehdet, joten se on todellinen katseenvangitsija, jonka aasialainen alkuperä on helposti havaittavissa. Nimestään huolimatta varjoviikuna viihtyy parhaiten valoisassa paikassa. Sitä ei siis pidä sijoittaa varjoon.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Voidaan siirtää kesäksi ulos paikkaan, joka avautuu itään tai länteen. Tarvitsee lisävaloa talvella. Kestää hieman kuivumista, mutta jotta kasvista tulisi mahdollisimman kaunis, sitä kannattaa kastella säännöllisesti. Varjoviikuna ei tarvitse runsasta lannoitusta, mutta se hyötyy säännöllisestä lannoituksesta kesäaikaan. Lopeta lannoitus talveksi. Viihtyy parhaiten tavallisessa kukkamullassa. Jotta bonsaimainen ulkonäkö säilyy, kasvia on leikattava ja oksia typistettävä säännöllisesti.