Verenpisara 5 KPL 10€

Verenpisara

2,99  
Kaunis, ahkerasti kukkiva kesäkukka. Pystysuuntainen tai roikkuva kasvutapa. Viihtyy puolivarjossa tai varjossa läpäisevässä kasvualustassa. Ei kestä pakkasta.
Cuttings fuchsia
Tuotteen sesonki alkaa: Helmikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Huhtikuu
EAN 7058782328358
Korkeus 5
Leveys 2
Sisäruukun koko 6.0
Istuta pistokkaasi asteittain suurempiin ruukkuihin sitä mukaa kun ne kasvavat. Valitse ruukkuja, joiden pohjassa on reikä. Edistä juurten kasvua antamalla mullan kuivahtaa kastelukertojen välillä. Aseta ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Fuksiat kasvavat nopeasti ja tarvitsevat suurikokoisen ruukun. Täytä ruukku laadukkaalla, kuohkealla mullalla. Kun taimi on alkanut kasvaa, lisää kanankakkaa. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun hallanvaara on varmasti ohi. Suojaa se aluksi kuituliinalla. Muista, että kasvi lakkaa kasvamasta yli 24 asteen lämpötilassa. Fuksia voi talvehtia viileässä, suojaisassa paikassa; siirrä se sisälle ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten liikkuvassa varjossa. Kuumuus voi estää kukinnan. Hallanarka.

Lannoitetaan miedolla ravintoliuoksella viikoittain. Kastele säännöllisesti. Kestää hiukan kuivuutta.

Istuta verenpisara suureen ruukkuun, jotta se ei kuivuisi niin helposti. Nypi kuihtuneet kukat pois. Poista myös siemenkota. Jos siemenkota jää paikalleen, kukinta lakkaa. Verenpisara voi kasvaa vanhaksi. Näin valmistelet sen talvea varten: Poista ensin lehdet ja kukat, leikkaa sitten lähes alas saakka. Siirrä sen jälkeen kylmään ja pimeään, säilytyslämpötila yli 0.