Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Istutus orvokeista ja kaunokaisista

Korkeus 25 cm, Useita värejä

1599

Tätä tuotetta löytyy monta erilaista ja myynnissä oleva vaihtoehto vaihtelee kauden ja saatavuuden mukaan. Tähän perustuen, osaava henkilökuntamme valitsee mikä tuote tullaan lähettämään sinulle.

Ei sesongissa
Myyntiaika: Maaliskuu - Toukokuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo
Tässä ihanan keväisessä istutuksessa on kaksi kestävää kevätkukkaa: orvokki ja kaunokainen! Kukat kestävät muutaman pakkasasteen, ja ne on istutettu sievään punottuun koriin, joka sopii täydellisesti kuistille tai terassille.
Keväisen lämmin sää ja valoisat illat ovat päivä päivältä lähempänä. Ihastuttavat kaunokaiset ja värikkäät orvokit saavat kevätmielelle! Molemmat lukeutuvat kestävimpiin kevätkukkiin, jotka kukoistavat viileästä säästä huolimatta. Ne kestävät pari pakkasastettakin ja toipuvat nopeasti, vaikka halla pääsisi vähän puraisemaan. Tähän kauniiseen koriin istutetut orvokit ja kaunokaiset sopivat portaille ulko-oven eteen, terassin pöydälle tai vaikkapa riippumaan seinällä olevasta koukusta. Ne sopivat oman kodin koristeeksi tai lahjaksi ystävälle, ja lisäksi niistä on hyötyä kevään ensimmäisille pölyttäjille.

Tätä tuotetta löytyy monta erilaista ja myynnissä oleva vaihtoehto vaihtelee kauden ja saatavuuden mukaan. Tähän perustuen, osaava henkilökuntamme valitsee mikä tuote tullaan lähettämään sinulle.

Ei sesongissa
Myyntiaika: Maaliskuu - Toukokuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo

Tähän tuotteeseen sopivat

Hoito-ohje

Orvokit ja kaunokaiset viihtyvät auringossa tai puolivarjossa. Orvokit pysyvät pisimpään kauniina kevyessä katveessa, mutta liian varjoinen paikka heikentää kukintaa. Auringon paahteessa kukinta kestää lyhyemmän aikaa, ja taimia on kasteltava useammin. Orvokit ja tuhatkaunot eivät kestä liiallista kuivumista, joten niitä on kasteltava säännöllisesti. Pintamulta saa kuitenkin kuivahtaa kastelukertojen välissä. Anna mietoa kastelulannoitetta joka kastelukerralla.

Voit pidentää ja parantaa kukintaa nyppimällä pois kuihtuneet kukat. Kun taimi ei pääse tekemään siemeniä, se jaksaa kasvattaa uusia nuppuja. Sekä kaunokaiset että orvokit ovat kestäviä kukkia. Orvokki kestää jopa -5 °C:n pakkasöitä, ja kaunokainen hieman kylmempääkin. Kylmä yö voi saada orvokinkukat nuokahtamaan, mutta ne toipuvat nopeasti sään lämmetessä. Kesään mennessä taimien varret ovat yleensä kasvaneet jo pitkiksi. Silloin kasvusto kannattaa leikata matalaksi, jotta orvokki innostuisi kasvattamaan uusia versoja ja nuppuja. Toinen vaihtoehto on istuttaa venähtäneet taimet kukkapenkkiin, jossa ne saattavat ilahduttaa seuraavanakin vuonna. Myös kaunokaiset voidaan istuttaa ulos, jossa ne viihtyessään leviävät itsekseen. Orvokit leviävät helposti siemenestä.

Istutusohjeet

Istuta orvokit ja kaunokaiset ravinteikkaaseen ja läpäisevään mutta tuoreeseen maahan. Sopivia vaihtoehtoja ovat pitkävaikutteista lannoitetta sisältävä Plantagenin Premium-multa tai kosteutta pidättävä Plantagenin kesäkukkamulta, joka sisältää runsaasti sekä nopea- että pitkävaikutteisia lannoitteita. Jos orvokit ja kaunokaiset istutetaan toiseen astiaan, on tärkeää valita pohjareiällinen ruukku tai astia. Vaikka molemmat lajit pitävät kosteudesta, ne eivät kestä liiallista märkyyttä. Muista aloittaa lannoitus miedolla kastelulannoitteella muutaman viikon kuluttua istutuksesta.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 511387
EAN: 7058782412125
Väri: Useita värejä
Leveys: 21 cm
Syvyys: 21 cm
Korkeus: 25 cm
Paino: 900 g
Sisäruukun koko Ø: 19 cm
Alkuperä: Alankomaat
Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc