Kukkaryhmät

Heti valmis kukkaryhmä tuo piristystä kotiin. Meiltä löydät aina kauniita asetelmia, jotka seuraavat vuodenajan vaihteluita, ja sopivat hyvin sekä ulos että sisälle.


Jos haluat nopeasti piristää sisäänkäynnin ilmettä tai tuoda väriä huoneeseen, kukkaryhmä on kätevä ratkaisu. Kauniilla asetelmalla saat nopeasti vaikuttavan katseenvangitsijan kotiisi. Ne sopivat hyvin pöydän koristeeksi ja ovat erinomainen lahja kutsuilla.


Kukkaryhmämme koostuvat huolella valituista aikaisista kevätkukista ja värikkäistä syys- ja kesäkukista, luomaan esteettistä ja kodikasta tunnelmaa kodin sisustukseen.


Kukkaryhmä koostuu eri kasveista, jotka on istutettu yhteen kauniiksi kokonaisuudeksi. Se voi sisältää yhden tai useiden eri lajikkeiden ja lajien kasveja. Kukkien monipuolinen yhdistäminen ryhmäksi mahdollistaa dynaamisen ja elävän puutarhan luomisen, joka muuttuu ja kehittyy koko kasvukauden ajan.


Meiltä Plantagenilta voit ostaa valmiita kukkaryhmiä ulko- tai sisäkäyttöön, kuten esimerkiksi koriin istutettuja sieviä ja reheväkasvuisia orvokkeja piristämään ulko-ovella tai parvekkeella. Meillä löydät myös kauniita jouluistutuksia ja kukkaryhmiä muille juhlapyhille. Kannattaa myös tutustua valikoimamme viehättäviin kasviterraarioihin. Huomaa, että valikoima ja hinnat voivat vaihdella kauden ja eri myymälöiden välillä.


Voit myös itse valmistaa kauniita kukkaistutuksia yhdistelemällä erityyppisiä kasveja. Kukkaryhmää suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon kukkien kasvuolosuhteet, kukinta-aika ja esteettiset ominaisuudet. Kukkaryhmiä voi muokata ja käyttää istutuksissa ajankohtaisia kasveja vuodenaikojen mukaan, kuten esimerkiksi keväällä varhain kukkivia kevätkukkia, jotka tuovat väriä ja eloa puutarhaan talven kylmyyden jälkeen. Kesällä kukkaryhmiin sommitellaan hurmaavia kesäkukkia, jotka tuovat kukkaloistoa kevätkukkien vähitellen kuihtuessa, ja lopuksi viimeinen väripilkku ennen talvea kukkaryhmät voivat sisältää viehättäviä syyskasveja.


Kukkaryhmät voivat olla myös teemaan perustuvia, esimerkiksi kukkaryhmä, joka koostuu vain valkoisista kukista, tai istutus, joka houkuttelee perhosia ja muita pölyttäjiä. Voit myös luoda istutuksia kasveista, joilla on samanlaiset kasvuolosuhteet, kuten varjoa suosivat kukat tai kuivat ja aurinkoiset olosuhteet kestävät kukat.


Kukkaryhmän luominen vaatii hieman suunnittelua ja tietoa kukista, mutta se on myös luova ja hauska prosessi. Voit kokeilla erilaisia kukkien, värien ja muotojen yhdistelmiä ja luoda eloisia ja vivahteikkaita istutuksia, joiden kasvua on ilo seurat. Kaunis ja hyvin suunniteltu kukkaryhmä voi olla todellinen kohokohta puutarhassa ja tuoda iloa ja inspiraatiota koko kasvukauden ajan. 


Kaunis kukkaistutus on nautinto kaikille aisteille. Kukkien tuoksu, mehiläisten surina, värikkäiden kukkien yllä lepattavat perhoset ja kukkaryhmästä poimittujen syötävien kukkien maku tuovat lisäarvoa ja iloa koko kasvukauden ajan. Kukkaistutus kannattaa sijoittaa oleskelupaikan läheisyyteen, jossa voi istua ja nauttia luonnon kauneudesta ja rauhasta.


Jos haluat ostaa valmiin kukkaryhmän, meillä on niitä runsaasti valikoimassa. Jos haluat sen sijaan luoda oman, voit yhdistää erilaisia kasveja ja istuttaa ne ruukkuun tai amppeliin. Kokeile esimerkiksi yhdistää syklaamia ja kanervaa ulkoruukkuun luodaksesi kauniin syysasetelman.

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta