02270 |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Plantagenista

Plantagenista

Haluamme tuoda kotiisi ja puutarhaasi elämää ja kasvuvoimaa. Meiltä löydät aina projekteihisi kasvit, kalusteet, tiedon ja inspiraation.

Plantagenissa on laaja, jatkuvasti kasvava valikoima, joka vaihtelee vuodenaikojen ja puutarhan eri sesonkien mukaan. Jos rakastat kasveja ja haluat niitä lisää elämääsi, löydät meiltä etsimäsi. Plantagen on kasvihuone, jossa uteliaisuus ja innostus kasvavat.

Ensimmäinen Plantagen-myymälä avattiin  hieman yli 35 vuotta sitten. Tänään meillä on 2400 työntekijää ja 128 myymälää ympäri pohjolan: Suomessa 12, Ruotsissa 43 ja Norjassa 73 myymälää. Lisäksi meillä on laaja valikoima verkkokaupassa, joka on aina avoinna. 

Kestävä kehitys on aina mukana ajattelussamme. Se on luonnollista, teemmehän luonnon parissa töitä. Kestävä kehitys tarkoittaa meille ympäristövaikutuksen vähentämistä, muiden inspiroimista ja alamme positiivisen suuntauksen kehittämistä.

Antaa elämän itää, kasvaa ja kukoistaa. Tervetuloa pohjolan ihanimpaan kasvihuoneeseen! Me autamme sinua pääsemään lähemmäs luontoa ja sen positiivista voimaa.

Lue lisää kestävä liiketoiminta >>

Plantagen lyhyesti

  • 128 erilaista myymälää ja joukko pieniä myymälöitä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Paikallistoimistot jokaisessa kolmessa maassa.
  • Yli 2400 työntekijää.
  • Plantagen aloitti toimintansa 35 vuotta sitten Norjassa ja on sittemmin laajentunut myös Suomeen ja Ruotsiin.
  • Vuodesta 2016 alkaen Plantagenin on omistanut sijoitusyhtiö Ratos, joka omistaa ja kehittää pohjoismaisia yrityksiä.

Lue lisää Plantagenista >>

Töihin Plantagenille

Plantagenin työntekijänä ja olet menestyksemme ja kasvumme avain. Olet yrityksemme kasvot, ja sitoutunut asenteesi vaikuttaa ratkaisevasti siihen, että asiakkaat tuntevat olevansa tervetulleita myymälöihimme ja verkkokauppaamme. Kasvit ovat suuri intohimomme, ja meillä työntekijät saavat mahdollisuuden kasvaa uusiin tehtäviin ja syventää ammatillista osaamistaan.

Mitä Plantagen tarjoaa työntekijälleen

  • Saat työskennellä positiivisessa ja kiinnostavassa työympäristössä. Tarjoamme työntekijällemme hyvät kehittymismahdollisuudet.
  • Välitämme työntekijöistämme. On tärkeää, että voit hyvin, tunnet työn iloa ja koet saavasi arvostusta työstäsi.
  • Plantagenin työntekijänä saat lisäksi yleisen palkkatason mukaisen palkan, työterveyshuollon ja henkilökunta-alennuksia myymälöissämme.

Katso avoimet työpaikat >>

Organisaatio

Nina Jönsson
Chief Executive Officer
nina.jonsson@plantagen.se

Ragnhild Dahl Berge
Chief HR Officer
ragnhild.dahl.berge@plantasjen.no

Olav Fyldeng
Chief IT Officer
olav.fyldeng@plantasjen.no

Erik Johansson
Chief Financial Officer
erik.johansson@plantagen.se

Niklas Svensson
Supply Director
niklas.svensson@plantagen.se

Gunstein Hansen
Real Estate Director
gunstein.hansen@plantasjen.no

Peder Clason
Chief Marketing Officer
peder.clason@plantagen.se

Marcus Ahlmalm
Chief E-commerce Officer
marcus.ahlmalm@plantagen.se

Jesper Lien
Chief Commercial Officer
jesper.lien@plantasjen.no

---

Charlotte Gjone
Communication Manager
charlotte.gjone@plantasjen.no
Tel: + 47 975 29 342
    

Plantagen Whistleblower -palvelu

Whistleblower -palvelu on ilmoituskanava työntekijöille ja sidosryhmille, jota käytetään väärinkäytösepäilyjen tai epäkohtien ilmoittamiseen. Plantagen Whistleblower -palvelu

Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc