Kasveja yhteensopivissa ruukuissa

Tuo kotiisi vehreyttä helpoilla, valmiilla kasviratkaisuilla! Täältä löydät valikoiman huolella valittuja, trendikkäitä viherkasveja, jotka toimitetaan yhdessä yhteensopivan koristeruukun kanssa.

 

Oletko kiinnostunut viimeisimmistä kasvitrendeistä tai suosituista klassikoista? Viherkasvit ovat ihanteellisia sinulle, joka haluat tuoda luonnon vehreyttä sisätiloihin helpolla ja käytännöllisellä tavalla. Kasveja löytyy jokaiseen makuun – sekä helppoja hoidokkeja että vaativimpia kasveja kokeneelle kasviharrastajalle. Kasvi toimitetaan tyylikkäässä ruukussa – näyttävä ja valmis kokonaisuus on helppo sovittaa osaksi kodin sisustusta.

 

Valikoima sisältää helppohoitoisia kasveja, kuten mehikasvit ja anopinkielet, sekä komeita ja tyylikkäitä viikunoita ja kolibrikukkia. Kauniita kasveja, joissa silmä lepää – lisäksi monet niistä ovat helppoja hoitaa!


Uusi EasyCare-valikoima tekee vihersisustamisesta helppoa!
Kasvi myydään yhdessä yhteensopivan koristeruukun kanssa, jotta voit valita juuri omaan kotiisi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Kätevä EasyScore® -pisteytys kertoo, onko kyseessä helppohoitoinen vai vaativampi kasvi.