Istutusmulta

Tutustu laajaan istutusmulta valikoimaamme. Valitsemalla oikein lannoitetun ja riittävän läpäisevän istutusmullan annat kasveille hyvät edellytykset terveeseen kasvuun.


Hyvä multava maaperä on kaiken elämän perusta puutarhassa. Muhkeaan multaan kylvämme siemenemme, istutamme kasvimme ja kasvatamme unelmiamme. Mutta mikä on istutusmulta? Miten tietää, mikä multa on paras, ja miten parannan jo olemassa olevaa puutarhamultaa?


Istutusmulta on sekoitus erityyppisistä maa-aineksista, joka tarjoaa optimaaliset kasvuolosuhteet kasveillesi. Yksi yleisimmistä ainesosista on turve tai turpeeton kompostimulta, maanparannusaine, joka lisää ravinteita ja rakennetta olemassa olevaan maahan, tehdäkseen siitä sopivamman istuttamiseen ja viljelyyn.


Meiltä löydät istutusmultaa kaikenlaisiin tarpeisiin, yleismultaa sekä erikoismultaa tiettyjä kasveja varten. Oikealla istutusmullalla voit tarjota kukillesi, pensaillesi ja puillesi täydelliset kasvuolosuhteet menestyäkseen. Meillä on istutusmultaa sekä sisäkasveille että ulkokasveille. Valitse ekologisia vaihtoehtoja kestävään viljelyyn ja luo kukoistava ympäristö kotiisi ja puutarhaasi luontoa säästäen.


Istutusmultaa ostettaessa on tärkeää tarkastella sen laatua. Hyvän istutusmullan tulisi olla tummaa ja rakeista, jossa on terve ja raikas mullan tuoksu. Lisäksi laadukkaassa mullassa ei tulisi olla kiviä ja muita epäpuhtauksia.


Istutusmultaa voit myös valmistaa itse sekoittamalla olemassa olevaan maahan kompostia, hiekkaa ja muita orgaanisia aineita. Tämä on hyvä tapa kierrättää puutarhajätettä ja samalla parantaa maata.


Kun olet levittänyt istutusmullan paikoilleen, on aika aloittaa istuttaminen. Muista kastella istutus kunnolla ja jatka säännöllistä kastelua, kunnes kasvit ovat juurtuneet. Istutusmultaan voi myös lisätä lannoitteita riippuen mitä kasveja sinulla on aikomus istuttaa.


Istutusmultaa on saatavilla isoissa säkeissä tai lavoilla, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on iso puutarha tai suunnitteilla on isompia puutarhan parannustöitä. Tarjolla on myös luonnonmukaisia vaihtoehtoja, jos haluat tehdä kestävämmän valinnan.


Ulkomullat ja kuorikatteet sekä sisämullat kategoriamme tarjoavat laajan valikoiman eri multaseoksia erilaisten kasvien ja taimien tarpeisiin, sekä sisä- että ulkokäyttöön.


Jos et ole varma, minkä mullan sinun tulisi valita ulkokasveillesi, kannattaa tutustua oppaaseen, josta löydät hyödyllistä tietoa, miten valita oikea multa ja lannoite. Tämä opas antaa sinulle paremman käsityksen siitä, minkä tyyppinen multaseos sopii kasveillesi ja kuinka parhaiten hoitaa niitä. Oikean tiedon ja oikeiden tuotteiden avulla, voit tarjota optimaaliset kasvuolosuhteet kasveillesi ja saat puutarhasi kukoistamaan. 


Kasvualustan kanssa työskentely ovat olennainen osa puutarhanhoitoa. Oikeanlaisella istutusmullalla voit luoda puutarhan, joka on sekä kaunis että satoisa, tuoden iloa vuodesta toiseen.

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta