Orkideat

Meiltä löydät runsaasti erilaisia orkideoita: hillittyjä, suloisen pieniä ja suuria näyttäviä lajikkeita, joilla on erottuvia värejä.


Orkidea on yksi suosituimmista kukistamme, se kukkii pitkään, on kaunis katsella ja helppo hoitaa. Valikoimamme sisältää orkideoita eri väreissä ja muodoissa, joten voit helposti löytää täydellisen orkidean itsellesi. Meiltä löydät esimerkiksi perhosorkideoita ja muita upeita orkidealajikkeita, jotka ovat kauniita lahjoja itsellesi tai ystävälle.


Nämä kasvit, eksoottisine muotoineen ja värikkäine kukkineen, ovat ilo silmälle ja inspiraation lähde kasviharrastajille ympäri maailman. Jos aiot ostaa orkideoita, sinulla on laaja valikoima tutkittavana. On tuhansia lajikkeita, jokaisella oma ainutlaatuinen kauneutensa.


Orkideoita on kaikenkokoisia, pienimmät lajit ovat vain muutaman senttimetrin korkuiset, kun taas suurempien lajikkeiden lehdet ja kukat voivat kasvaa useiden metrien korkeuteen. Jotkin lajikkeet tunnetaan suurista, dramaattisista kukistaan, kun taas toiset ylpeilevät pienillä siroilla ja herkillä kukillaan. Värit vaihtelevat - voimakkaan punaisen, oranssin ja keltaisen sävyistä hillitympiin valkoisen, vaaleanpunaisen ja violetin sävyihin. Monilla orkideoilla on myös tuoksu, se voi olla makea ja hedelmäinen tai mausteinen ja eksoottinen. Orkideat ovat erinomaisia kasveja kodin piristeeksi - ne tyydyttävät useita aisteja, ja valittavana on monia lajikkeita.


Orkideoiden hoitaminen ja seuraaminen kotona on myös erittäin palkitsevaa. Ne voivat olla hieman herkkiä kasveja, jotka vaativat huomiota. Ne tarvitsevat oikean määrän valoa, lämpöä ja kosteutta sekä hyvin läpäisevää maaperää viihtyäkseen. Mutta on erityisen palkitsevaa nähdä orkidean kukkivan, varsinkin jos se on laji tai lajike, joka on vaikea kasvattaa. Se vaatii hieman kärsivällisyyttä ja huolenpitoa, mutta tulos on vaivan arvoinen. Kun ne ovat kukkineet, voi kestää jopa puoli vuotta, ennen seuraavaa kukintaa. Mutta juuri tämä on monen mielestä osa kasvin viehätystä. Voit lukea lisää orkidean hoidosta kasvioppaastamme.


Plantagenilla meillä on kaikki mitä tarvitset orkideasi hoitamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä löydät sopivan ruukun - olipa kyseessä sitten läpinäkyvä ruukku, joka näyttää juuret, tai suuri ruukku, jossa orkideasi voi kasvaa pidemmän ajan. Löydät myös sopivaa istutusmultaa ja ravinteita, jotta orkideasi voivat viihtyä. Tutustu myös laajaan valikoimaamme kukkivia ruukkukasveja ja viherkasveja, josta löydät lisää mielenkiintoisia kasveja tuomaan eloa ja iloa kaikkiin kodin tiloihin.

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order