Takuut

Hintatakuu 

Plantagenin hintatakuu!
Hyvä hinta-laatusuhde on Plantagenille tärkeä. Myönnämme hintatakuun suoraan verrattavissa oleville, samaa tuotemerkkiä ja mallia oleville normaalihintaisille tuotteille.

Jos sattuisit 30 päivän kuluessa ostoksestasi löytämään saman tuotteen edullisemmin jostakin toisesta kivijalkamyymälästä, hyvitämme erotuksen.

Ketä hintatakuu koskee?

Takuu koskee yksityisasiakkaita (ei yritysasiakkaita).

Milloin hintatakuu on voimassa ja miten sitä sovelletaan?

Takuu on voimassa 30 päivää ostohetkestä.

Jotta voisit hyödyntää takuuta, sinun on osoitettava esimerkiksi mainoksen, tarjouslehden tai vastaavan avulla, että kilpaileva yritys myy tuotetta edullisempaan normaalihintaan.

Jos olet jo ostanut tuotteen, tuo tuote ja ostokuitti johonkin myymäläämme. Hintaero hyvitetään maksukortille.

Mitä tuotteita hintatakuu koskee?

  • Myymälävalikoimassa olevia normaalihintaisia tuotteita, ei tilaustuotteita tai tarjoustuotteita.
     
  • Ei koske kanta-asiakastarjouksia, alennustuotteita, tyhjennysmyyntituotteita tai tuotteita, joita on myynnissä rajoitettu erä.
     
  • Vertailu tehdään samaan tuotteeseen eli samaan tuotemerkkiin ja malliin. Takuu ei koske polttopuita, kaasupulloja, eikä omia tuotemerkkejämme.
     
  • Vertailu koskee kivijalkamyymälöitä, ei verkkokauppaa tai postimyyntiä.


Tietoja takuistamme

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen Plantagenin tuotteisiin. Siksi annamme useita hyödyllisiä takuita joillekin tärkeimmistä tuotteistamme. Takuissa on kyse siitä, että haluamme taata tyytyväisyytesi silloinkin, kun et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi. Säilytä vain ostokuitti tallessa, niin voimme auttaa sinua lähimyymälässäsi.

Aina edullinen!

Aina edullinen! -merkintä tarkoittaa, että tuotteen normaalihinta on meillä markkinoiden edullisin. Toimittajamme ovat tarkoin valittuja, ja koska vältämme turhia välikäsiä, saamme pidettyä tuotteiden hankintakustannukset kurissa tinkimättä korkeasta laadusta. Koska pystymme hallitsemaan sekä tuotteita että hintoja, voimme tarjota tuotteita todella edullisin hinnoin. Jos kuitenkin sattuisit löytämään tuotteen edullisempaan hintaan, hyvitämme erotuksen.


Laatutakuut

12 kuukauden takuu viherkasveille

Ovatko viherkasvit sinulle olennainen osa sisustusta? Silloin tämä takuu varmasti ilahduttaa. Annamme peräti 12 kuukauden takuun kaikille viherkasveille. Voitkin siis hyvillä mielin valita juuri mieleisiäsi kasveja. Säästä ostokuitti varmassa tallessa!

5 päivän takuu leikkokukille

Leikkokukkamme tunnetaan korkeasta laadusta. Jos kimppu kuitenkin alkaisi nuokkua maljakossa viiden päivän sisällä, saat uuden kimpun tilalle. Voit palauttaa kukat kuitteineen myymälään, niin vaihdamme ne tuoreisiin. Jos kimppu on ostettu verkosta, voit lähettää siitä kuvan Asiakaspalveluun, niin järjestämme tilalle uuden tai saat rahasi takaisin.

6 viikon takuu orkideoille

Olemme ylpeitä orkideoidemme korkeasta laadusta. Takaamme, että meiltä ostamasi orkidea kukkii peräti kuuden viikon ajan ostohetkestä. Jos et kuitenkaan olisi tyytyväinen orkideasi kukintaan, tuo orkidea ja ostokuitti Plantagenin myymälään, niin saat tilalle uuden tai rahasi takaisin.

12 kuukauden takuu monivuotisille ulkokasveille

Monivuotiset ulkokasvimme ovat todellisia selviytyjiä. Siksi myönnämmekin niille peräti 12 kuukauden takuun. Jos kasvi ei kasva ja kehity normaalisti, vaikka sitä on hoidettu oikein eikä se ole saanut talvivaurioita, saat rahasi takaisin. Tuo kasvi kuitteineen myymälään, niin hoidamme asian.

Lannoitteiden laatutakuu

Olemme ylpeitä omista lannoitteistamme. Siksi myönnämme niille avokätisen laatutakuun. Jos lannoite ei tepsi, saat rahasi takaisin.

Polttopuiden laatutakuu

Voit olla varma, että Plantagenilta ostamasi koivuhalot ovat kuivia. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen polttopuihin, saat tilalle uuden säkin tai rahasi takaisin. Jokainen säkki painaa noin 15 kg, ja puiden kosteus on enintään 20 %..

Lemmikkiruokien makutakuu

Lemmikkiruokien makutakuu. Jos koirasi tai kissasi ei pidä meiltä ostamastasi lemmikkiruoasta, saat rahasi takaisin. Ruoan on oltava alkuperäispakkauksessaan, jonka sisällöstä on oltava vähintään puolet jäljellä.

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc