Postinumero |
Huom!
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

-30% kaikki viherkasvit tarjous on voimassa 31.10.asti. >

Takuut

Takuumme

Haluamme, että voit asioida meillä turvallisin mielin ja tarjoamme useita takuita, jotka ovat varmasti mieleesi. Tavoitteemme on taata tyytyväisyytesi silloinkin, kun et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi. Säilytä siis ostokuittisi!

Aina edullinen!

Aina edullinen! -merkintä tarkoittaa, että tuotteen normaalihinta on meillä markkinoiden edullisin. Toimittajamme ovat tarkoin valittuja, ja koska vältämme turhia välikäsiä, saamme pidettyä tuotteiden hankintakustannukset kurissa tinkimättä korkeasta laadusta. Koska pystymme hallitsemaan sekä tuotteita että hintoja, voimme tarjota tuotteita todella edullisin hinnoin. Jos kuitenkin sattuisit löytämään tuotteen edullisempaan hintaan, hyvitämme erotuksen.


Laatutakuut

12 kuukauden takuu viherkasveille

Ovatko viherkasvit olennainen osa sisustustasi? Siinä tapauksessa tämä takuu varmasti ilahduttaa. Voit hyvillä mielin valita mieleisiäsi viherkasveja, hinnasta huolimatta. Myönnämme 12 kuukauden takuun kaikille viherkasveille. Säilytä siis ostokuittisi.

Ei koske kukkivia ruukkukasveja eikä sesonkikasveja.

5 päivän takuu leikkokukille

Leikkokukkamme tunnetaan korkeasta laadustaan. Jos kukat kuitenkin alkavat nuokkua maljakossa viiden päivän sisällä, saat uuden kimpun tilalle. Voit palauttaa kukat kuitteineen myymälään, niin vaihdamme ne tuoreisiin. Jos kimppu on ostettu verkosta, voit lähettää siitä kuvan Asiakaspalveluun, niin järjestämme tilalle uuden tai saat rahasi takaisin. Säilytä siis ostokuittisi.

6 viikon takuu orkideoille

Olemme ylpeitä laadukkaista orkideoistamme. Takaamme, että meiltä ostamasi orkidea kukkii jopa kuuden viikon ajan ostohetkestä. Jos et ole tyytyväinen, tuo orkidea ja ostokuitti Plantagenin myymälään, niin saat tilalle uuden tai rahasi takaisin.

12 kuukauden takuu monivuotisille ulkokasveille

Monivuotiset ulkokasvimme ovat todellisia selviytyjiä. Siksi myönnämmekin niille peräti 12 kuukauden takuun. Jos kasvi ei kasva ja kehity normaalisti, vaikka sitä on hoidettu oikein eikä se ole saanut tuhoeläin- tai talvivaurioita, saat rahasi takaisin. Tuo kasvi kuitteineen myymälään, niin hoidamme asian. Jos kasvi on hankalasti siirrettävä, ota siitä kuva ja näytä kuva ja kuitti myymälässä.

Lannoitteiden laatutakuu

Olemme ylpeitä omista lannoitteistamme. Siksi myönnämme niille avokätisen laatutakuun. Jos lannoite ei tepsi, saat rahasi takaisin. Säilytä siis ostokuittisi.

Polttopuiden laatutakuu

Voit olla varma, että Plantagenilta ostamasi koivuhalot ovat kuivia. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen polttopuihin, saat tilalle uuden säkin tai rahasi takaisin. Jokainen säkki painaa noin 15 kg, ja puiden kosteus on enintään 20 %.

Lemmikkiruokien makutakuu

Lemmikkiruokien makutakuu. Jos koirasi tai kissasi ei pidä meiltä ostamastasi lemmikkiruoasta, saat rahasi takaisin. Ruoan on oltava alkuperäispakkauksessaan, jonka sisällöstä on oltava vähintään puolet jäljellä.

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc