Etsitkö ulkokalusteita parvekkeelle tai terassille? Meiltä löydät kaiken tyylikkäistä valkoisista pöydistä ja mukavista sohvista kestäviin tuoleihin ja aurinkotuoleihin.


Ulkokalusteet eivät ole vain käytännöllinen osa ulkoympäristöä, vaan oman kodin jatke ulkotilaan, joka heijastaa sinun omaa yksilöllistä tyyliäsi. Olipa sinulla pieni parveke, iso terassi tai vehreä patio, oikeat ulkokalusteet voivat muuttaa ympäristön viihtyisäksi keitaaksi rentoutumista ja seurustelua varten. Ulkokalusteemme yhdistävät mukavuuden kestävyyteen.


Aloitetaan eri materiaalien tutkimisella. Puu, rottinki ja metalli ovat joitakin suosituimpia materiaaleja ulkokalusteissa. Puu luo luonnollisen ja lämpimän tunnelman. Rottinki on kevyt, ilmava ja suhteellisen huoltovapaa, täydellinen modernille terassille. Monien ulkokalusteiden runkorakenteet ovat terästä, mutta on myös kalusteryhmiä, jotka ovat kokonaan metallia tai valurautaa.


Ulkokalusteita valittaessa on tärkeää miettiä sekä toiminnallisuutta että mukavuutta. Mukavasta sohvasta tai nojatuolista voi tulla lempipaikkasi, jossa lukea tai nauttia lasillisen viiniä auringonlaskussa. Tuoli tai lepotuoli voi tarjota paikan rentoutua ja nauttia näkymästä. Tukevan ruokapöydän ympärille on mukava kokoontua perheen ja ystävien kanssa ja nauttia kesän herkuista ulkona tai pelata seurapelejä ja nauttia kupillisesta kahvia.


Tilaviin ulkotiloihin voi sijoittaa useampia kalusteryhmiä, muhkean sohvaryhmän ja tyylikkään ruokailuryhmän. Kulmasohva, johon kuuluu yhteensopiva pöytä ja tuolit, luo kutsuvan tilan, johon on mukava kokoontua viihtymään. Alumiininen tai teräksinen kalusteryhmä luo modernin ja tyylikkään ilmeen. Keinorottinkinen kaluste on sekä mukava että kestävä.


Ulkokalusteiden värillä on väliä. Valkoiset kalusteet tuovat esiin raikkaan ja kesäisen tunnelman, tumma väri lämpöä ja kodikkuutta. Laatu on myös tärkeä tekijä, sillä ulkokalusteet altistuvat sään vaihteluille, ja niiden tulisi siksi olla kestäviä ja vankkoja.


Joten, olitpa sitten sisustamassa terassia puukalusteilla tai etsimässä aurinkotuolia, mieluisilla ulkokalusteilla voit muuttaa ulkotilasi viihtyisäksi keitaaksi rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Ehkä on aika ostaa se unelmiesi sohvaryhmä tai päivittää vanha puutarhatuolisi.


Tutustu erilaisiin ulkokalusteisiin selaamalla alakategorioitamme, kuten terassikalusteet, parvekekalusteet ja ruokailuryhmät, löytääksesi täydellisen ratkaisun juuri sinun ulkotilaasi.


Jos haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä, uutuuksista ja suosituimmista tuotteista, suosittelemme tutustumaan ulkokalusteiden aloitussivuun, jossa on myös ajankohtaisia tarjouksia.