Postinumero |
Huom!
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Luo lämmin syystunnelma sisääntuloon >

Tietoja tuotteistamme

Tietoja tuotteistamme

Plantagenin pyrkimyksenä on luoda ainutlaatuinen valikoima kasveja ja vihreään elämäntyyliin tarvittavia ratkaisuja. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme täyttävät mahdollisimman laadukkaan tuotannon ja käsittelyn vaatimukset. Kaikki valikoimamme tuotteet valitaan huolellisesti, ja ne on laatutestattu sekä ennen toimitusta liikkeisiimme että sen jälkeen.

Tärkeitä käyttämiämme merkintöjä

 • Reilun kaupan merkki
  Kaikki ruusumme ovat Reilun kaupan merkillä varustettuja ja jäljitettävissä kautta koko tuotantoketjun. Reilun kaupan sertifiointi on puolueeton merkintä, jonka julkaistuna tavoitteena on poistaa köyhyyttä sekä vahvistaa ihmisten vaikutusvaltaa ja yritteliäisyyttä. Reilulla kaupalla pyritään edistämään muutosta ja kehitystä.
  Lue lisää Reilun kaupan >>
   
 • Luomulaatuinen
  Monilla tuotteillamme on luomumerkintä. Luomulaatuisia ovat monet viljelykasvit, kuten useimmat tomaatintaimet sekä siemenperunat ja yrtit. Luomulaatuisia elintarvikkeita ovat EU:n luomutuotantoa koskevan lainsäädännön mukaisesti EU:n sisällä tuotetut elintarvikkeet.
   
 • KRAV-luomulaatuinen (Ruotsi)
  KRAV-luomumerkintä on Ruotsin tunnetuin elintarvikkeiden ympäristömerkki, ja sitä käytetään monissa myymissämme vihannestaimissa ja yrteissä. Se tarkoittaa, että taimet on viljelty ympäristöä säästäen ilman kemiallisia torjunta-aineita tai keinolannoitteita.
   
 • Houkuttelee mehiläisiä -symboli
  Edistääksemme biologista monimuotoisuutta olemme merkinneet kaikkien sellaisten kasvien ruukut ja siemenpussit, jotka ovat hyväksi mesipistiäisille ja muille pölyttäjille.
  Lue lisää Plantagenin kestävyysajattelusta >> 
   

Kasvi- ja tuotekäsitteet

 • Kasvuvyöhyke
  Suomi jaetaan kahdeksaan eri vyöhykkeeseen puuvartisten koristekasvien ja hedelmäpuiden menestymisen suhteen. Kasvien menestymiseen vaikuttaa menestymisvyöhykkeen lisäksi kasvupaikka, kasvupaikan pienilmasto, talviolosuhteet ja hoito.
  Lue lisää kasvuvyöhyke>>

Esimerkkejä kokoelmista

 • Limited edition by Plantagen
  Limited edition -mallistot koostuvat rajoitetuista eristä ainutlaatuisia kasveja, ja ne on kehitetty sekä uutuuksia ja erikoisuuksia metsästäville kasviharrastajille että kodinsisustajille, jotka haluavat viimeistellä persoonallisen sisutuksen näyttävillä kasveilla.
  Lue lisää limited edition >>
   
 • Sandell
  ”Extend your space” -malliston on suunnitellut Ruotsin palkituimpiin ja tunnetuimpiin arkkitehteihin lukeutuva Thomas Sandell. Sarjaan kuuluu seitsemän innovatiivista tuotetta, jotka mahdollistavat modernit vihreät ratkaisut sisustuksessa.
  Tutustu koko mallistoon >>
   
 • Anoda
  Anoda-mallisto koostuu kätevistä kasvivalaisimista, jotka sulautuvat kodin sisustukseen ja valaisevat kasveja tehokkaasti hämärissäkin nurkissa.
  Tutustu koko Anoda-mallistoon >>
   
 • Cultura
  Tyylikäs Cultura-sarja sisältää kolme viljelylaatikkoa, jotka soveltuvat erityisesti viljelyyn pienissä tiloissa, kuten parvekkeella tai terassilla. Suunnittelija Johan Kroon.
  Lue lisää Cultura-sarjaan >>
  Tutustu koko Cultura-sarjaan>>
   
 • Olea
  Olea-sarjaan terrakottaruukut ovat ajatonta muotoilua. Erimuotoisissa, -korkuisissa ja -kokoisissa Olea-ruukuissa on helppo kasvattaa kasveja ja jopa vihanneksia. Lisäksi ne kestävät jopa -25 asteen pakkasta.
  Lue lisää Olea-sarjaan >>
  Tutustu koko Olea-sarjaan >>
   
 • Tilia
  Tilia-sarja koostuu erilaisista parvekkeelle ja ulkotiloihin tarkoitetuista hyllytasoista, jotka mahdollistavat vehreän parvekkeen luomisen. Sarjan tuotteet on valmistettu tyylikkäästä mustasta teräksestä, ja ne on suunniteltu niin, että kasvit saavat runsaasti valoa ja vettä. Suunnittelija Johan Kroon.
  Tutustu koko Tilia-sarjaan>>
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc