Tietoa tuotteistamme

Tietoa tuotteistamme

Plantagenista löydät kaikki, mitä tarvitset vehreään elämään. Valikoimamme on laaja ja vaihtelee sesongin mukaan.

Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuinen ja monipuolinen valikoima kasveja, kalusteita ja vihreään elämäntyyliin tarvittavia ratkaisuja. Kaikkien tuotteiden laatu tarkistetaan ja tarjoamme myös erilaisia takuita sekä kasveille että muille tuotteillemme

Valikoimamme

Haluamme auttaa sinua pääsemään lähemmäs luonnon positiivista voimaa. Siksi haluamme tarjota sinulle monipuolisen valikoiman sekä asiantuntijoidemme ja puutarhamestariemme osaamisen käyttöösi.

Sisäkasvit

Pidätkö enemmän trendikkäistä kasveista vai kaipaatko kotiisi tuttuja klassikkokasveja? Monipuolisesta valikoimastamme löydät kaikenlaiset viherkasvit, kukkivat kasvit, kukkakimput ja leikkokukat.

Ulkokasvit

Jokaisella sesongilla on oma viehätyksensä, ja jokaisella sesongilla on myös omat kasvinsa. Löydä omat suosikkisi perennoiden, sesonkikasvien, pensaiden, pensasaitojen ja puiden valikoimastamme.

Ruukut

Ulkoruukut, sisäruukut, amppelit, parvekelaatikot, aluslautaset ja ruukunalustat. Kaunis kasvi ansaitsee kauniin ruukun.  Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ja erikokoisia ruukkuja.

Sisustus

Luo viihtyisää tunnelmaa kotiisi kukkajaloilla, maljakoilla, lyhdyillä ja erilaisia koristeilla. Valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi elämästäsi entistä vehreämpää niin sisätiloissa kuin ulkona.

Istutus

Itse viljellyt kasvit tuntuvat erityisiltä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset viljelyyn vuoden ympäri, kuten siemenet, pistokkaat, taimet, mullat, lannoitteet, kasvivalot ja kasvihuoneet.

Puutarhaelämä

Nauti ulkoilmaelämästä puutarhassa, pihalla ja parvekkeella. Meillä on monipuolinen valikoima ulkokalusteita, grillejä ja muita ihania tarvikkeita, joista on iloa ulkona.

Puutarhanhoito

Puutarhassa työskentely on helpompaa, kun välineet ovat kunnossa. Valikoimastamme löydät hyödylliset välineet, jotka auttavat sinua onnistumaan kaikissa projekteissasi sekä pitämään puutarhasi kunnossa.

Merkinnät

  • Luomumerkki
    Monilla tuotteillamme on luomumerkki, kuten viljelykasveilla, joita ovat esimerkiksi useimmat tomaatintaimet sekä siemenperunat ja yrtit. Luomuelintarvikkeet ovat elintarvikkeita, jotka on tuotettu EU:ssa luomutuotantoa koskevan EU-lainsäädännön mukaan.
  • KRAV-merkki (Ruotsi)
    KRAV-merkki on Ruotsin tunnetuin ympäristömerkki, ja monilla myymillämme vihannesten taimilla ja yrteillä on tämä merkki. Merkki takaa sen, että taimet viljellään ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita tai keinolannoitetta.
  • Houkuttelee mehiläisiä -symboli
    Edistääksemme biologista monimuotoisuutta olemme merkinneet ruukut ja siemenpussit, jotka ovat hyväksi mehiläisille ja muille pölyttäjille.

Tee ostoksia verkossa tai myymälässä

Ketjuumme kuuluu yli 100 myymälää Ruotsissa ja Norjassa, 11 myymälää Suomessa sekä verkkokauppa, joka on aina avoinna. Myymälöiden ja verkkokaupan valikoimat ovat pääosin samat, mutta osa tuotteista on saatavilla ainoastaan verkkokaupassa. Täydennämme jatkuvasti valikoimaamme ihanilla kasveilla, kalusteilla ja vihreään elämäntyyliin tarvittavilla ratkaisuilla. Pistäydy lähimmässä Plantagen-myymälässäsi tai tutustu valikoimaan verkkokaupassamme.

Tervetuloa Plantageniin!

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta