Pelargoni

Anna väriä ja eloa kesäisiin ulkoruukkuihin ja parvekelaatikoihin kauniilla ja suosituilla pelargoneilla. Ne ovat täydellisiä kesäkukkia ulkoterassillesi. 


Pelargonit ovat suosittuja kesäkukkia, jotka todella loistavat auringonpaisteessa. Olipa kyseessä sitten suuri puutarha tai pieni parveke, nämä kukat tuovat mukanaan kesän ja ilon tunteen. Valikoimastamme löytyy monipuolinen valikoima värejä luomaan elävän ja iloisen tunnelman ulkoterassillesi. Tutustu pelargonilajikkeisiin, jotka eivät ainoastaan ole kauniita katsella, vaan myös helppoja hoitaa – ne sopivat täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille puutarhaharrastajille.


Pelargonioita löytyy monissa eri väreissä – oranssina, punaisena, valkoisena – ja eri kokoisina. Yksi suosituimmista lajikkeista on Mårbacka-pelargoni, klassinen lajike suurilla ja kauniilla kukilla. Se on todellinen katseenvangitsija puutarhassa. Toinen suosikki on englantilainen pelargoni, joka on tunnettu kauniista kukistaan ja koristeellisista lehdistään. Tämä lajike on myös erityisen suosittu kyvystään kukkia koko kesän ajan.


Mutta on myös muita mielenkiintoisia lajikkeita saatavilla. Astrid ja Calliope ovat kaksi esimerkkiä näistä. Astridilla on pieniä, suloisia kukkia tiiviinä kukintoina, jotka tuovat puutarhaasi viehättävää tunnelmaa. Calliope on hybridipelargoni, joka yhdistää kotipelargonin ja riippapelargonian parhaat ominaisuudet. Sen kukat ovat suuria ja värikkäitä, luoden upean kontrastin tummanvihreille lehdille.


Joka vuosi valitaan "vuoden pelargoni". Tämä on palkinto lajikkeelle, joka on tehnyt vaikutuksen hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Se voi olla pelargoni, jolla on erityisen kaunis väri, epätavallinen muoto tai ehkä lajike, joka on erityisen helppo hoitaa.


Pelargonit eivät ole vain kauniita katsella, ne ovat myös helppoja hoitaa. Ne viihtyvät parhaiten aurinkoisissa paikoissa eivätkä tarvitse kastelua kovin usein. Ihanteellinen kukkavaihtoehto vaikket viherpeukalo olisikaan. Kestävät kuivuutta ja kylmää ja kukkivat pitkälle syksyyn. 


Olitpa sitten kokenut puutarhaharrastaja tai vasta aloittanut tutustumisen kukkien maailmaan, pelargonit voivat olla erinomainen valinta. Ne tuovat väriä ja eloa puutarhaasi koko kesän ajan. Jos haluat täydentää ulkoruukkuja muilla kesäkukkalajikkeilla, voit tutustua laajaan ulkokukka ja kesäkukka valikoimaamme pääsivullamme. Sieltä löydät monipuolisen valikoiman kasveja, kaunistamaan puutarhaa, parveketta ja terassia.

Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch.