Pelargonium peltatum

Riippapelargoni pistokas

Ø6 cm, Useita värejä

399

Mixiin kuuluu erilaisia tuotteita, ja myynnissä oleva tuote vaihtelee sesongin ja saatavuuden mukaan. Tuotetta ei voi valita itse, vaan henkilökunta valitsee tilaukseen saatavilla olevan vaihtoehdon.

Ei sesongissa
Myyntiaika: Tammikuu - Huhtikuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Kohtalainen
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
Riippapelargonin pistokastaimi. Runsas kukinta kesällä ja riippuva kasvutapa. Viihtyy auringossa ja puolivarjossa, läpäisevässä maassa, mieluiten pelargonimullassa. Ruukku on 100% biohajoava, istutetaan ruukkuineen.
Tämä riippapelargonin pistokastaimi on istutettu biohajoavaan ruukkuun. Ruukkua ei tarvitse poistaa, kun taimi istutetaan suurempaan multatilaan. Ruukku maatuu ajan myötä mullan alla. Riippapelargonilla on kaunis riippuva kasvutapa, ja sillä on kotipelargonia kiiltävämmät, jäykemmät ja vähemmän karvaiset lehdet. Kukinnot ovat jonkunverran harvemmat kuin kotipelargonilla. Riippapelargoni viihtyy kesän ulkona. Helppohoitoinen kestosuosikki kesäkukkaruukkuihin, parvekelaatikoihin ja ennen kaikkea amppeleihin! Riippapelargoni kukkii koko kesän ensimmäisiin pakkasiin asti.

Kasvukausi

Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Riippapelargonin pistokastaimi on biohajoavassa ruukussa, ja se istutetaan suurempaan multatilaan taimiruukkuineen. Pelargonit viihtyvät valoisassa, eivät kuitenkaan voimakkaassa paahteessa. Kastellaan noin kerran viikossa maaliskuusta lokakuuhun. Anna mullan kuivahtaa kastelujen välillä. Talvella kastelu saa olla hyvin niukkaa. Anna kasville pitkävaikutteista lannoitetta tai kastelulannoitetta kastelun yhteydessä maalis-lokakuussa, jotta se jaksaisi kukkia pitkään. Poista myös kuihtuneet kukat ja lehdet säännöllisesti. Ota pelargoni sisälle ennen halloja ja talveta se viileässä ja suojaisessa paikassa. Leikkaa syksyllä pois mahdolliset kuihtuneet versot. Keväällä on voimakkaamman leikkauksen aika.

Istutusohjeet

Tämä riippapelargonin pistokastaimi on istutettu biohajoavaan ruukkuun. Kasvi istutetaan ruukkuineen suurempaan multatilaan. Ajan myötä ruukku maatuu mullan alla. Istuta pelargonin pistokastaimi aina suurempaan ruukkuun sitä mukaa kuin se kasvaa. Pistokastaimi asetetaan suurempaan ruukkuun niin, että juuripaakun yläosa tulee mullan pinnan tasalle. Tiivistä multa kevyesti juuripaakun ympäriltä. Sijoita ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Viihtyy läpäisevässä, ravinteikkaassa maassa, mieluiten pelargonimullassa. Siirrä taimi ulos keväällä, kun hallanvaara on ohi. Taimi kannattaa ulkona suojata aluksi peiteharsolla.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 510080
EAN: 7058782328389
Väri: Useita värejä
Leveys: 8 cm
Syvyys: 8 cm
Korkeus: 10 cm
Paino: 120 g
Sisäruukun koko Ø: 6 cm
Designer: Dümmen Orange
Alkuperä: Tanska

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta