Kasvata maaliskuussa

Kasvata maaliskuussa

Kun valoisammat ajat koittavat, kasvit alkavat vähitellen herätä eloon. Kevät antaa energiaa, ja monet haluavatkin ryhtyä viljelemään. Istuta ja leikittele väreillä ja kasveilla. Kaikki voivat luoda jonkinlaisen viheralueen.

Jokainen voi kasvattaa

Luo oma ainutlaatuinen istutuksesi juuri sinne, minne haluat. Päätä, mitä haluat kasvattaa, niin me autamme sinua.

Vaikka sinulla olisi vain yksi ainoa ikkuna, voit pian kutsua itseäsi puutarhamestariksi. Riippumatta siitä, haluatko aloittaa kasvattamisen siemenestä, pistokkaasta vai valmiista tuotteesta, Plantagenista löydät kaikenlaiset ihanat kukat, marjat, vihannekset, mausteet ja hedelmät.

Orvokit – kevään uskalikot

Nämä pienet, ihanat ilopillerit kestävät usean asteen pakkasia. Ne sopivat sisäänkäynnin luo, parvekelaatikoihin tai ruukkuihin terassille.

Erilaiset varjomuratit ja keltanarsissit sopivat hyvin samoihin ruukkuihin, sillä nekin kestävät kylmiä öitä.

Uutuuksia

Kevään uutuudet alkavat nyt saapua myymälöihimme. Tästä voit lukea muutamista uutuuksistamme.

Terrakotan värinen Olea-ruukkusarja

Vuoden ykköskaunotar (meidän mielestämme) on nimeltään Olea. Se on uniikki, yksinkertainen ja ajaton terrakottaruukkusarja. Olea-ruukkuja on saatavana täysi- ja puolikokoisena sekä neljäsosakoossa ja lisäksi eri korkuisina. Ne kestävät myös hallaa ja jopa -25 asteen pakkasta.

Cultura-istutuslaatikko

Cultura on toinen ratkaisu kasvattamiseen pienemmillä alueilla. Cultura-istutuslaatikkoa on saatavana kahdenlaisena. Toinen on matala, ja siinä on syvä laatikko. Se sopii hyvin suuremmille, runsasjuurisille kasveille. Korkeammassa, jalallisessa laatikossa on alla hylly, ja se sopii erinomaisesti mausteiden, mansikoiden, tomaattien, kurkun ja paprikan kasvattamiseen.

Istutus

Kevät