Pallotuija

Pallotuija

19,99  
Kompakti ja pallonmuotoinen. Ei tarvitse leikata muotoon, sillä tämä lajike säilyttää muodon. Saa jonkin verran pronssinruskean värin talvella. Viihtyy hyvin sekä kukkapenkissä että ruukussa.
Thuja occidentalis 'Danica' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Lokakuu
EAN 4017891259628
Korkeus 30
Sisäruukun koko 22.0
Erittäin hieno pallotuija, jonka lehdet ovat tummanvihreät. Ei tarvitse leikata muotoon, sillä tämä lajike säilyttää muodon.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Viihtyy tasaisen kosteassa, hyvin salaojitetussa, neutraalissa tai kevyesti happamassa maassa. Tasainen kastelu. Ei saa antaa kuivua ensimmäisen kasvukauden aikana. Ei pidä siitä, että juuret seisovat vedessä. Lannoitetaan keväällä, juhannuksen kieppeillä ja edelleen heinä-elokuun vaihteessa. Käytä mieluusti Blåkorn-lannoitetta, joka ei sisällä kalkkia. Muista, että se liukenee nopeasti, joten äkä käytä liian paljon, jotta juuret eivät palaisi.

Istutusohjeet: Anna kasvin seistä ja imeä vettä vedellä täytetyssä ämpärissä vähintään puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva 50-60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita olemassa olevaan multaan vähintään 1/3 istutusmultaa, kasvuturvetta tai kuorikompostia. Poista muoviruukku ja aseta kasvi kuoppaan niin, että juuripaakku on aivan ympäröivän maanpinnan alapuolella. Kastellaan säännöllisesti noin 1-3 viikon välein ensimmäisen kasvukauden ajan. Lannoitetaan keväällä havukasveille tarkoitetulla erikoislannoitteella tai luonnonlannoitteella. Mahdollinen leikkuu rajoittuu korkeus- tai leveyskasvun rajoittamiseen. Kastelu on tärkeää kuivina aikoina ja syksyllä. Havukasvit menettävät vettä lehtien läpi aikaisin keväällä, kun aurinko alkaa lämmittää, eivätkä ne voi imeä vettä maaperästä, joka on edelleen jäässä. Seurauksena on kuivuudesta johtuvia vaurioita, jotka tulkitsemme usein virheellisesti talvesta ja kylmästä johtuviksi vaurioiksi. Voit estää haihtumista peittämällä kasvit suoja- tai kuitukankaalla.