Pullojukka 14 cm

Pullojukka 14 cm

12,99  
Erittäin helppohoitoisella, kestävällä ja veistoksellisella pullojukalla on tyvestä pullea varsi ja kapeat, kaartuvat lehdet. Viihtyy valoisassa paikassa, myös suorassa auringonpaisteessa. Kastele noin kerran viikossa, kun multa on kuivahtanut kokonaan.
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Joulukuu
EAN 7058782381124
Korkeus 40.0
Sisäruukun koko 14 cm
Tyylikäs ja trendikäs viherkasvi, joka kannattaa sijoittaa niin, että sen leveällä lehdistöllä on tilaa kasvaa. Kasvi viihtyy aurinkoisella ja lämpimällä ikkunalla, mutta myös varjoisammassa paikassa, kuten lattialla tai kukkapylvään päällä sisemmällä huoneessa. Pullojukkaa kutsutaan myös norsunjalaksi pullean varren takia. Korkeus 40 cm, ruukun koko 14 cm.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy valoisassa paikassa, myös eteläikkunalla. Kestää erittäin hyvin kuivuutta, mutta pitää säännöllisestä kastelusta. Voi pärjätä talvikauden ilman kastelua, jos lämpötila on riittävän matala. Kun kasvia kastellaan, vesi on kaadettava multaan, ei varren päälle. Lannoitetaan niukasti keväästä syksyyn. Uudelleenistutus tarvittaessa. Jos pullojukka tekee sivuversoja, voit lisätä kasvia jakamalla sen varovasti.