Vihersisusta sekä korkeilla että matalilla kasveilla

Voit tehdä sisustuksessa paljon kasveilla. Sijoittele kasviruukkuja ylös ja matalalle, amppeleihin ja lattialle. Mitäpä jos loisit viheriöivän lukunurkan? Tai erota osa huoneesta käyttämällä viherkasveja tilanjakajana. Vihersisustamisessa vain mielikuvituksesi on rajana.

Vihersisusta sekä korkeilla että matalilla kasveilla

Näin sisustat kasveilla sisätiloissa

Viherkasvisi voivat toimia tilanjakajina, varjostamassa, verhoina, riippuvina taideteoksina ja ennen kaikkea tunnelman luojina. Elävät kasvit vetävät vertoja huonekaluille ja tauluille. Koti täynnä kasveja on sitä paitsi trendikkäämpi kuin koskaan ennen. Kasveilla voit varjostaa ja suojata, luoda kodikkaita nurkkauksia tai toisen tilan huoneen sisään.

Kasvit tilanjakajana

 • Jos sinulla on matala penkki, jonka päällä on ruukkukasveja, voit jakaa huoneen yksinkertaisesti kahteen osaan. Sekoita erivärisiä ja -muotoisia kasveja ja luo samalla kaunis katseenvangitsija.
   
 • Jos sinulla on koukkuja katossa, voit ripustaa amppeleita penkin yläpuolelle vahvistaaksesi tilanjakoefektiä. Ehkä valitset kultaköynnöksen tai muratin?
   
 • Suuremmat kasvit leveissä tai korkeissa ruukuissa suoraan lattialle asetettuna luovat linjaa huoneenjakajana, mikä on täydellinen ratkaisu olohuoneen lukunurkkaan, leikkinurkkaukseen tai työtilaan. Mikset käyttäisi puistokultapalmua, kentiapalmua tai suurta maija-kasvia?
   
 • Jos haluat luoda eristetymmän paikan huoneen pimeämpään osaan, ovat viirivehkat, palmuvehkat ja isoanopinkielet oikea valinta. Ne eivät tarvitse niin paljon valoa. Erittäin varjoisassa tilassa voit yksinkertaisesti käyttää kasvivaloja kasveillesi.

Kasvit näkösuojina ja verhoina

Kasvit eivät vain ole kauniita ikkunalla, vaan ne myös peittävät näkyvyyttä. Voit sekoittaa eri värejä, muotoja ja kokoja.

 • Ikkunalaudalla viihtyvät monet kasvit. Suuret kasvit, kuten kaktus, chilikasvit ja peikonlehdet luovat sekä näkösuojaa että tuovat tilaan viehättävää tunnelmaa.
   
 • Ripusta amppelit eri korkeuksille saadaksesi näkösuojaa, jolloin niistä tulee hauska verhojen korvaaja. Hiuskorallikaktus, amppelililja ja kultaköynnös sopivat hyvin roikkumaan ja tekevät tilasta viihtyisän.
   
 • Lääkeaaloe, kanarianbanaani, tyräkki ja köynnösvehka tuovat ikkunalle eksoottista tyyliä, joka sekä luo tilaan tunnelmaa että suojaa näkyvyyttä.

Kasvivalo paikkoihin ilman suoraa valonlähdettä

Kasvivalojen avulla voit sijoittaa kasvit pimeäänkin nurkkaan ja saada ne kasvamaan ja kukoistamaan. Voit luoda pienen ekosysteemin lisävalon avulla ja kasvattaa maustekasveja ja yrttejä. Mikset kasvattaisi omaa basilikaasi, timjamiasi, korianteriasi tai tilliäsi keittiösi ikkunalaudalla?

Onnea vihersisustamiseen eri muotoisten, väristen ja kokoisten kasvien avulla!

Lue lisää

Sisusta erikokoisilla kasveilla >>
Näin onnistut uuden kasvin kanssa >>
Sisusta ruukuilla >>Kultaköynnös amppelissa

Korkeus 40 cm, Vihreä

2899
Lue lisää

Lääkeaaloe

Korkeus 25 cm, Vihreä

1099
Lue lisää

Amppeliruukku Alva

Ø16 cm, Vihreä

2399
Lue lisää

Amppeli Nova

Ø23 cm, Harmaa

3499
Lue lisää

Pajuamppeli Edith

Ø25 cm, Harmaa

1499
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta