Calliope – premium-pelargoni

Pelargonit olivat ikkunalautojen klassikkokasveja jo viime vuosisadan alussa. Ne eivät lakkaa ihastuttamasta, ja monelle ne ovat suorastaan kesän synonyymi. Olemme kehittäneet aivan uudenlaisen pelargonilajikkeen, Calliope-pelargonin. Nämä pelargonit ovat kestävämpiä, nopeakasvuisempia ja vielä runsaskukkaisempia kuin muut pelargonilajikkeet.

Calliope – premium-pelargoni

Helppohoitoinen, kaunis ja nopeakasvuinen

Saatavilla on uudenlainen, helppohoitoinen ja värikäs pelargonilajike terassille ja parvekkeelle. Calliope on kotipelargonin ja riippapelargonin risteymä, jonka Plantagen on kehittänyt yhdessä Syngenta Flowersin kanssa. Se on jalostettu kestäväksi ja helppohoitoiseksi – runsaasta kukista ja upeista väreistä tinkimättä.

Saatavilla sykähdyttäviä värejä

Calliope kestää niin kaatosateen kuin paahtavan auringonkin, ja lisäksi se sietää kuivuutta muita pelargoneja paremmin. Vaikka lajike on nopeakasvuinen, siinä on tallella perinteisten pelargonien charmi. Calliope-pelargoneja on saatavilla sekä astiassa että tavallisessa ruukussa, ja värivaihtoehtoja on paljon.

 • Punainen ja kirkkaanpunainen
 • Vaaleanpunainen ja tumma roosa
 • Oranssi
 • Violetti
 • Valkoinen
 • Kirjava ’White Splash’

Tuuhea ja siistinä pysyvä superpelargoni

Calliope-pelargoni kasvaa leveäksi, ja sillä on hieman riippuva kasvutapa. Se tarvitsee paljon tilaa ruukussa, parvekelaatikossa, amppelissa tai kukkapenkissä. Istutukseen kannattaa käyttää pelargonimultaa, joka saa hieman kuivahtaa kastelujen välillä. Pelargonia lisätään pistokkaista, jotka istutetaan suoraan multaan.

Calliope-lajikkeet pysyvät itsestään siistinä: kuihtuneet kukat putoavat pois omia aikojaan, eikä niitä tarvitse nyppiä tai leikata.

Pelargoni on kesän suosikkikukka

Calliope on muiden pelargonien tapaan helppohoitoinen auringonpalvoja, joka kukkii kauniisti koko kesän. Calliope-pelargoneja voidaan istuttaa kasviryhmiin niin ruukkuihin kuin amppeleihinkin terassille ja parvekkeelle, mieluiten suoraan auringonpaisteeseen. Tuoksullaan pelargonit houkuttelevat perhosia, kimalaisia ja muita pölyttäjiä, jotka lisäävät puutarhan biologista monimuotoisuutta.

 • Viihtyy auringossa ja puolivarjossa.
 • Kestää jonkin verran kuivuutta.
 • Tarvitsee läpäisevän, ravinteikkaan maan.
 • Kukkii runsaasti koko kesän.
 • Syyshallojen lähestyessä voit siirtää pelargonin talvehtimaan sisälle viileään paikkaan suojaan pakkaselta. Leikkaa ja istuta kasvi uudelleen keväällä. Siirrä ulos, kun hallanvaara on ohi.

Lue lisää

Pelargonit – näin onnistut >>
Plantagenin multakoulu >>

Olet tässä:


Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta