Dahlia x pinnata 'Franz Kafka' & 'Sunny Boy'

Daalia mix Whisky Coral

2 kpl, Monivärinen

999
Ei sesongissa
Myyntiaika: Helmikuu - Kesäkuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Kohtalainen
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Istutusetäisyys: 50 cm
  • Täysikasvuinen: 90 cm
  • Istutusetäisyys: 50 cm
  • Täysikasvuinen: 90 cm
Daaliaseos sisältää keltaoranssia 'Sunny Boy'-lajiketta ja pinkinväristä 'Franz Kafka' daaliaa. Esikasvatetaan sisällä huhtikuussa tai istutetaan ulos aurinkoiselle paikalle, pakkasten mentyä. Korkeus 80-100 cm. Pakkaus sisältää 2 mukulaa, yksi jokaista lajiketta.
Suositut ja näyttävät daaliat hurmaavat värikkäillä kukillaan! Isot kukat ja runsas värivalikoima ovat tämän kasvin valttikortteja. Daalian kukat säilyvät pitkään ja ovat kestäviä maljakossa. 'Sunny Boy' daalian kukat ovat vaalean keltaoranssin väriset ja 'Franz Kafka' daalian kukat ovat voimakkaan pinkinväriset, yhdessä näistä syntyy näyttävä värien ilotulitus. Molemmat lajikkeet ovat kerrannaiskukkaisia pompon daalioita pyöreillä tiiviillä kukinnoilla. Voit kasvattaa daalioita kukkapenkissä, mutta myös isossa ruukussa. Valitse paikka, jossa ei haittaa, vaikka leikkaat kukkia talteen. Daalioilla on paitsi kauniita kukkia myös toinen suuri etu: voit säilyttää niitä vuodesta toiseen, ja mukulat jakautuvat, jolloin saat lisää kasveja. Istuta daalia ruukkuun huhtikuussa, niin kukat kehittyvät nopeammin. Siirrä ulos vasta yöpakkasten mentyä, sillä daaliat eivät kestä kylmää.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Daaliat viihtyvät parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla ja tarvitsevat säännöllistä kastelua ja lannoitusta. Parhaimman tuloksen daalian kasvatuksessa saadaan esikasvattamalla mukuloita sisällä, tällöin mukulat istutetaan ruukkuihin maalis-huhtikuussa. Voit lukea lisää istutusohjeista. Varmista että pakkasvaara on ohi ja karaise kasveja ennen istuttamista ulos kukkapenkkiin. Korkeakasvuiset daaliat tarvitsevat useimmiten jonkinlaisen tuen. Kukat ovat kauniita ja kestäviä leikkokukkia ja leikkaamalla kukkia, edistetään uusien kukkien kehitystä ja pitkäkestoista kukintaa. Kaiva daalian mukulat maasta talvisäilytystä varten, ennen pakkasten saapumista. Säilytä mukulat pimeässä ja viileässä.

Istutusohjeet

Daalian mukulat kannattaa istuttaa maalis-huhtikuussa ruukkuun ja esikasvattaa sisällä. Näin mukulat ovat pakkaselta suojassa. Valitse iso ruukku, tilavuudeltaan vähintään 20 litraa ja varmista että pohjassa on vedenpoistoreiät. Täytä ruukku mullalla johon on sekoitettu turvetta ja hiekkaa. Aseta daalian mukulat ruukkuun ja lisää noin 2 cm:n kerros multaa. Sijoita ruukku viileään, noin 15 asteiseen tilaan ja kastele varovasti kunnes uudet versot ilmestyvät. Taimien ollessa noin 15 cm:n korkuiset voit latvoa ne yhden lehtiparin yläpuolelta. Latvomalla saat tuuhean ja hyvin haaroittuvan taimen. Karaise taimet ennen istuttamista ulos kukkapenkkiin. Varo istuttamasta taimet liian syvään kukkapenkkiin tai isokokoiseen ruukkuun, lisää vain hiukan pintamultaa. Muista että monet daaliat tarvitsevat runsaasti kasvutilaa sekä tuen säleikön tai pensastuen muodossa.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 553585
EAN: 8711148300878
Väri: Monivärinen
Leveys: 14 cm
Syvyys: 9 cm
Korkeus: 20 cm
Paino: 273 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta