Tulipa praestans, Narcissus tazetta, Narcissus x cyclazetta, Muscari armeniacum

Kukkasipuli mix Spectacular Crowd

Monivärinen

799
Ei sesongissa
Myyntiaika: Elokuu - Marraskuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Helppohoitoinen
  • Veden tarve: Niukka
  • Valon tarve: Aurinko - Varjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 20 cm
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 20 cm
  • Tuoksuva
Valmis seos kauniiden tulppaanien, suloisten narsissien ja tuoksuvien tumma helmililjan sipuleita. Helppo tapa piristää kevään kukkapenkkejä! Viihtyy auringossa ja puolivarjossa, läpäisevässä maassa.
Spectacular Crowd valikoima sisältää keväällä kukkivia sipulikukkia. Huolella valittuja yhteensopivia lajikkeita sekä korkeutta, väriä ja muotoja ajatellen. Täydellinen seos jolla helposti luo kauniin ja harmoonisen istutuksen. Valikoimaan kuuluu terttutulppaani 'Shogun', tasetti 'Minow', narsissi Tête-à-tête' ja tummahelmililja. 'Shogun' on hieman matalakasvuisempi vaalean oranssinsävyinen tulppaani, kasvattaa samaan kukkavarteen jopa viisi kukkaa. 'Minnow' on viehätttävä mininarsissi, torvi on lyhyt ja kirkkaankeltainen, kermanvalkoiset terälehdet vaalenevat puhtaan valkoisiksi kukinnan edetessä. Kasvattaa runsaasti kukkia, jopa viisi tuoksuvaa kukkaa vartta kohti. Kääpiönarsissi Tête-à-tête' on matalakasvuinen pieni narsissi joka kukkii kullankeltaisilla pienillä kukilla. Kukat tuoksuvat miedosti ja kasvavat yksi tai useampi kukka jokaisessa varressa. Tummahelmililja, kellonmuotoisine sinisine kukkineen säväyttää muiden kukkien seassa ja ilmassa leijuu makea tuoksu. Helmililjan nuppuiset kukat muistuttavat pieniä helmiä. Täydellinen seos kukkasipuleita, joilla saat vuodesta toiseen toistuvaa upeaa kukkaloistoa, ja samalla autat meille tärkeitä pölyttäjähyönteisiä. Reilunkokoinen pakkaus sisältää 24 kukkasipulia: 4 kpl terttutulppaania 'Shogun', sipulin koko 9/10, 7 kpl narsissia 'Tête-à-tête', sipulin koko 10/12, 5 kpl tasettia 'Minnow', sipulin koko 10/12 ja 8 kpl tummahelmililjaa sipulin koko 8/9 cm. Korkeus: 15-25 cm.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Kukkasipuli sisältää kaiken, mitä kasvi tarvitsee talvehtimiseen ja kevään kasvuun. Istuta kukkasipulit ajoissa ennen pakkasia. Hyvä nyrkkisääntö on istuttaa ennen maan routaantumista, mutta voit aloittaa kevään kukinnan valmistelun jo elokuussa. Mitä aikaisemmin syksyllä istutat sipulit, sitä paremmin ne ehtivät juurtua ennen talvea. Sopiva istutussyvyys on noin kaksi kertaa sipulin oma korkeus. Maan on oltava kuohkeaa, eikä siinä saa olla kiviä. Kuoppaan kannattaa laittaa vähän turvetta ennen sipulin istuttamista. Sipuli kannattaa istuttaa kärki ylöspäin. Ei kuitenkaan ole vaarallista, jos sipuli päätyy kuoppaan väärin päin, kukkavarsi nousee silti maasta, mutta kestää vain hieman pidempään. Kaunis kokonaisuus syntyy, kun istutat monta sipulia ryhmäksi. Suuret sipulit istutetaan 12 senttimetrin välein, pienille taas riittää viidestä seitsemään senttimetrin väli. Kukkasipulit on tärkeää kastella istuttamisen jälkeen, jotta ne juurtuisivat hyvin. Jos syksy on sateinen, kastelusta ei tarvitse huolehtia.

Istutusohjeet

Keväällä kukkivat sipulikasvit istutetaan syksyllä, hyvissä ajoin ennen roudan tuloa, Viihtyvät auringossa tai puolivarjossa, tuulensuojaisalla kasvupaikalla, maaperässä joka on kostea mutta ei märkä. Maa lannoitetaan verijauholla ennen kevätkukintaa. Poista kuihtuneita kukkia heti kukinnan jälkeen mutta anna lehtien ja varren lakastua kokonaan ja leikka vasta sitten maata myöden, näin ravinteet palautuvat sipuliin ja vahvistaa sitä. Lisää hieman veri-tai luujauhoa. Suojaa sipulit talvipakkasilta peittämällä maanpinta havuilla tai lehdillä tai istuta sipulikukat perennojen sekaan, joiden lehdistö tukee korkeita lajikkeita ja myös suojaa sipuleita talven aikana.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 551787
EAN: 8711148253549
Väri: Monivärinen
Leveys: 18 cm
Syvyys: 9 cm
Korkeus: 24 cm
Paino: 458 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta