Tulipa gesneriana Triumph Group, Tulipa Fringed Group, Narcissus x incomparabilis

Kukkasipuli mix Unique Surprise Bouquet

Monivärinen

999
Ei sesongissa
Myyntiaika: Heinäkuu - Lokakuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Niukka
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 45 cm
  • Tuoksuva
  • Istutusetäisyys: 10 cm
  • Täysikasvuinen: 45 cm
  • Tuoksuva
  • Hyväksi mehiläisille
Poimi itse kasvattamia sipulikukkia upeaksi kevätkimpuksi. Seos sisältää 'Noordeinde' ja 'Apricot Foxx' tulppaaneja sekä 'Palmares' tähtinarsisseja. Viihtyy auringossa ja puolivarjossa.
Mikä sen ihanampaa kuin tuore ja värikäs kukkakimppu olohuoneen pöydällä. Kukkia, josta sitoa kauniita kimppuja on helppo kasvattaa itse omassa puutarhassa; istuta kukkasipulit syksyllä ja poimi ihastuttava kimppu keväällä! Tämä on huolella valittu seos keväällä kukkivia kukkasipuleita, joista syntyy kauniita kimppuja mutta ovat myös näyttäviä kukkapenkissä. Voidaan kasvattaa esimerkiksi kukkapenkissä, ruukussa tai lavakauluksessa. Seos sisältää 'Noordeinde' ripsureunatulppaania, tyylikäs valkoinen ja tuoksuva tulppaani, valloittavan aprikoosinsävyinen triumftulppaani 'Apricot Foxx', jonka värit voivat vaihdella oranssin ja roosan välillä auringonpaisteen ja lämmön vaihteluiden mukaan, sekä hurmaavan tuoksuinen tähtinarsissi 'Palmares' jolla on valkoiset terälehdet ja keskusta on vaalean aprikoosinsävyinen ja kerrottu. Pakkaus sisältää yhteensä 12 kpl kukkasipulia; 5 kpl triumftulppaani 'Apricot Foxx, sipulin koko 11/12, 4 kpl ripsureunatulppaani 'Noordeinde', sipulin koko 11/12 ja 3 kpl tähtinarsissi 'Palmares', sipulin koko 12/14. Korkeus: 40-50 cm.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Kukkasipuli sisältää kaiken, mitä kasvi tarvitsee talvehtimiseen ja kevään kasvuun. Istuta kukkasipulit ajoissa ennen pakkasia. Hyvä nyrkkisääntö on istuttaa ennen maan routaantumista, mutta voit aloittaa kevään kukinnan valmistelun jo elokuussa. Mitä aikaisemmin syksyllä istutat sipulit, sitä paremmin ne ehtivät juurtua ennen talvea. Sopiva istutussyvyys on noin kaksi kertaa sipulin oma korkeus. Maan on oltava kuohkeaa, eikä siinä saa olla kiviä. Kuoppaan kannattaa laittaa vähän turvetta ennen sipulin istuttamista. Sipuli kannattaa istuttaa kärki ylöspäin. Ei kuitenkaan ole vaarallista, jos sipuli päätyy kuoppaan väärin päin, kukkavarsi nousee silti maasta, mutta kestää vain hieman pidempään. Kaunis kokonaisuus syntyy, kun istutat monta sipulia ryhmäksi. Suuret sipulit istutetaan 12 senttimetrin välein, pienille taas riittää viidestä seitsemään senttimetrin väli. Kukkasipulit on tärkeää kastella istuttamisen jälkeen, jotta ne juurtuisivat hyvin. Jos syksy on sateinen, kastelusta ei tarvitse huolehtia.

Istutusohjeet

Keväällä kukkivat sipulikasvit istutetaan syksyllä, hyvissä ajoin ennen roudan tuloa, Viihtyvät auringossa tai puolivarjossa, tuulensuojaisalla kasvupaikalla, maaperässä joka on kostea mutta ei märkä. Maa lannoitetaan verijauholla ennen kevätkukintaa. Poista kuihtuneita kukkia heti kukinnan jälkeen mutta anna lehtien ja varren lakastua kokonaan ja leikka vasta sitten maata myöden, näin ravinteet palautuvat sipuliin ja vahvistaa sitä. Lisää hieman veri-tai luujauhoa. Suojaa sipulit talvipakkasilta peittämällä maanpinta havuilla tai lehdillä tai istuta sipulikukat perennojen sekaan, joiden lehdistö tukee korkeita lajikkeita ja myös suojaa sipuleita talven aikana.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 551770
EAN: 8711148253587
Väri: Monivärinen
Leveys: 12 cm
Syvyys: 8 cm
Korkeus: 20 cm
Paino: 408 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta