Cupressus macr. 'Goldcrest Wilma' 12 cm

Kultasypressi 'Goldcrest Wilma'

Korkeus 25 cm, Vihreä

799
  • Veden tarve: Runsas
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
Koristeellinen, raikkaan vaaleanvihreä havupuu, joka tuoksuu kosketeltaessa miellyttävästi sitruunalta. Tuo jouluistutuksiin korkeutta ja jouluista tunnelmaa. Kaunis myös ruukussa kausikasvina.
Viehättävä havupuu, joka selviytyy pidempään myös sisätiloissa ja kuivassa huoneilmassa, kunhan multa pidetään kosteana ja oksia sumutellaan. Voidaan siirtää ulos kesäksi, mutta ei kestä syyshalloja. Se voidaan sijoittaa suojaiseen paikkaan ulko-oven pieleen, ja siirretään sisälle ajoissa ennen pakkasia. Sitä käytetään usein kausikasvina ulkoistutuksissa, jolloin se hävitetään talven jälkeen.

Kasvukausi

Istutusaika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Kultasypressi viihtyy talvella valoisalla ja viileällä ikkunalla, mutta keväällä ja kesällä hieman sisempänä huoneessa. Kesäksi se voidaan siirtää ulos puolivarjoon. Multa ei saa päästä kuivumaan, joten vedensaanti kannattaa varmistaa vaikkapa lomakastelijan avulla. Lämpimässä huoneessa taimi tarvitsee myös lannoitusta. Jos huoneilma on kuivaa, oksia kannattaa sumutella suihkupuollolla parin päivän välein.

Istutusohjeet

Havukasvit viihtyvät vettäläpäisevässä tuoreessa maaperässä. Ruukkuistutukseen kannattaa käyttää Premium-multaa ja sekoittaa joukkoon pitkävaikutteista lannoitetta. Käytä reilunkokoista istutusruukkua. Kastele taimi istutettaessa ja myöhemmin aina tarpeen mukaan. Havukasvit eivät siedä kuivumista. Keväällä havukasvit voidaan istuttaa maahan syksyn ruukkuistutuksista. Kaiva kuoppa, joka on vähintään 20 cm syvempi ja leveämpi kuin taimen juuripaakku. Täytä kuoppa uudella hyvällä puutarhamullalla. Istuta taimi samaan syvyyteen tai mieluiten aavistuksen ylemmäs niin, että runkoa vasten ei tule uutta multaa. Kastele perusteellisesti heti istutuksen jälkeen ja myöhemmin aina tarvittaessa. Lannoita 2 - 3 viikon jälkeen. Istuta aurinkoon tai puolivarjoon.

Toimitusmaksu ja toimitus

Voimme toimittaa 4-6 arkipäivässä. Näet arvioidun toimitusajan kassalla ennen kuin maksat. Täytä postinumero yllä olevaan ruutuun ”Tuotteen kotiintoimitus” nähdäksesi, onko haluamasi tuote varastossa ja valmiina toimitettavaksi nopeasti sinulle. Kuljetusliike jättää tilauksesi ovelle, mikäli et ole juuri silloin kotona.

Lähetyksen hinta perustuu painoon, määrään ja etäisyyteen varastostamme asiakkaalle. Kehitämme kuljetustoimintaamme jatkuvasti löytääksemme parhaat logistiset ratkaisut.

Plantagen toimittaa tilauksia kaikkina arkipäivinä. Täytä postinumerosi postinumeroruutuun nähdäksesi, voidaanko kyseinen tuote toimittaa sinulle.

Painavat lähetykset jätetään tonttirajalle. Kantoapu ei sisälly.

Tuotetiedot

Myyntiaika: Syyskuu - Joulukuu
Artikkelinumero: 514634
EAN: 5407003460018
Väri: Vihreä
Leveys: 14 cm
Syvyys: 14 cm
Korkeus: 25 cm
Paino: 540 g
Sisäruukun koko Ø: 12 cm
Alkuperä: Belgia

Osta myös

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc