Hosta 'Abiqua Drinking Gourd'

Kuunlilja 'Abiqua Drinking Gourd'

Ø26 cm, Sininen

2999

Mixiin kuuluu erilaisia tuotteita, ja myynnissä oleva tuote vaihtelee sesongin ja saatavuuden mukaan. Tuotetta ei voi valita itse, vaan henkilökunta valitsee tilaukseen saatavilla olevan vaihtoehdon.

Ei sesongissa
Myyntiaika: Kesäkuu - Elokuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Valon tarve: Puolivarjo - Varjo
  • Istutusetäisyys: 50 cm
  • Täysikasvuinen: 50 cm
  • Hyväksi mehiläisille
  • Hyväksi mehiläisille
Monivuotinen kasvi, jolla on kauniinmuotoiset lehdet eriväreissä. Kukkii hennon vaalein, kellomaisin kukin, korkeissa varsissa. Istutetaan kosteuden pidättävään, multavaan kasvualustaan. Viihty hyvin myös ruukussa.
Kuunlilja on upea ja monikäyttöinen perenna. Sen suuret lehdet ovat koristeellisia koko kesän, ja kasvi sopii erinomaisesti yhdistettäväksi keväällä kukkivien sipulikasvien tai muiden lehtikasvien kanssa. Kuunliljan vaalean lilanväriset kukat ilmestyvät kesä- heinäkuussa ja nousevat tiiviinä kukintoina lehdistön yläpuolelle. Kuunliljat viihtyvät parhaiten varjoisalla kasvupaikalla mutta selviytyvät myös auringossa. Varjossa viihtyvillä kasveilla on usein muodoltaan ja väritykseltään erittäin kaunis lehdistö. Istutukseen kannattaa yhdistellä eri aikaan kukkivia kasveja kukinta-ajan pidentämiseksi, mutta lisäksi kannattaa istuttaa vierekkäin erilaisia lehtimuotoja: suuria ja pieniä lehtiä, liuskoittuneita ja pyöreitä lehtiä, sinivihreitä ja tummanvihreitä lehtiä jne.

Kasvukausi

Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Kastele taimi säännöllisesti ensimmäisenä kesänä. Kuunliljoilla on vahva juuristo ja pärjäävät yleensä ilman kastelua, mutta erityisen vähäsateisina kesinä kuunliljoja kannattaa kastella. Lannoita keväällä, mielellään orgaanisella lannoitteella, kuten kompostilla. Kitke rikkaruohoja säännöllisesti koko ensimmäisen kasvukauden ajan, jotta kuunlilja juurtuu kunnolla. Myöhemmin reheväkasvuinen kuunlilja estää rikkakasvien leviämisen ja kitkemisen tarve vähenee. Syksyllä sinun ei tarvitse tehdä mitään; anna lehtien lakastua ja laskeutua suojaavaksi peitteeksi juurien ylle, samalla kasvi saa niistä vapautuvat ravinteet käyttöönsä.

Istutusohjeet

Poista monivuotiset rikkakasvit istutusalueelta kitkemällä ne juurineen. Jos maa on hyvin savista tai hiekkapitoista, kannattaa kasvualustaan sekoittaa kompostimultaa tai Plantagenin ravinteikasta perenna- ruusumultaa. Kastele kasvien juuripaakku hyvin ennen istutusta. Kaiva kuoppa, joka on tarpeeksi suuri juuripaakulle. Paina sitten juuripaakku maahan ja täytä ympärille maata. Ruukkutaimet istutetaan samaan syvyyteen kuin ruukuissa kasvaessaan. Kastele istutus perusteellisesti ja jatka säännöllisestä kastelua koko ensimmäisen kasvukauden ajan.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 542372
EAN: 7058782488946
Väri: Sininen
Leveys: 25 cm
Syvyys: 25 cm
Korkeus: 60 cm
Paino: 2 kg
Sisäruukun koko Ø: 26 cm
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta