Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Dipladenia pyramide Pink 17 cm

Maljaköynnös-pyramiidi

Ø17 cm, Pinkki

2999
Ei sesongissa
Myyntiaika: Huhtikuu - Kesäkuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo
  • Helppohoitoinen
  • Veden tarve: Runsas
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Runsas
  • Hyväksi mehiläisille
  • Lannoitus: Runsas
  • Hyväksi mehiläisille
Nopeakasvuinen, monivuotinen köynnöskasvi. Tässä pyramiidissa. Viihtyy valoisalla paikalla sisällä tai ulkona. Kastellaan säännöllisesti, viihtyy hieman kosteassa kasvualustassa. Talvehtii sisällä valoisassa ja viileässä, pakkaselta suojassa.
Värikäs köynnöskasvi jonka suuret, torvimaiset kukat kukkivat keväästä syksyyn. Kiiltävät tummanvihreät lehdet korostavat jo entisestään upean näköisiä kukkia. Maljaköynnöksen pitkät versot tarvitsevat tuen kiivetäkseen; säleikön, oksia tai bambukeppejä. Viihtyy sekä sisällä että ulkona, erilaisissa paikoissa kuten ruukuissa, laatikoissa ja kesän kukkapenkeissä. Ilman tuentaa kasvutapa on riippuva ja soveltuu silloin mainiosti amppeleihin. Maljaköynnös on kestävä kasvi joka viihtyy kuumassa kesäauringossa ja voi hyvin kunhan lämpötila pysyy 5°C yläpuolella. Varmista että maljaköynnös saa runsaasti vettä ja lannotteita, näin varmistat että kukinta jatkuu taukoamatta, koko kesän syksyyn asti. Maljaköynnös talvehtii sillä se on monivuotinen. Tämä onnistuu parhaiten valoisassa ja viileässä paikassa, pakkaselta suojassa. Maljaköynnöksen lehdissä oleva neste on lievästi myrkyllinen ja saattaa aiheuttaa ihoreaktioita. Pidä kasvi loitolla lemmikeiltä joilla on taipumusta pureskella kasveja.
Ei sesongissa
Myyntiaika: Huhtikuu - Kesäkuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo

Tähän tuotteeseen sopivat

Kasvukausi

Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Maljaköynnös viihtyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä paikalla mutta voidaan sijoittaa myös suoraan auringonpaisteeseen tai puolivarjoon. Sekä sisälle että ulos. Varmista että lämpötila pysyy 5°C yläpuolella. Voimakas kukinta ja aurinkoinen sijainti vaatii runsasta ja säännöllistä kastelua. Kasvualustan on oltava tasaisen kostea eikä milloinkaan saa kuivua kokonaan. Lannoita viikottain tai lisää pitkäkestoista lannoitetta. Vältä kalkkia kasteluvedessä ja lannoitteessa. Maljaköynnös karsitaan myöhään syksyllä tai vaihtoehtoisesti aikaisin keväällä. Karsituista versoista saadaan pistokkaita joita voidaan juurruttaa. Maljaköynnös on monivuotinen kasvi jota voidaan talvehdittaa. Tämä onnistuu valoisassa ja viileässä noin 5°C-12°C lämpötilassa. Tämän aikana kasvualusta pidetään hiukan kosteana mutta ei lannoiteta. Sumuttele lehtiä vedellä jotta ilmankosteus pysyy korkeana.

Istutusohjeet

Maljaköynnös istutetaan isompaan multatilaan, ravinteikkaseen, läpäisevään mutta kosteuden säilyttävään multaan. Hyvä vaihtoehto on Premium kukkamulta tai kesäkukkamulta. Molemmissa on paljon ravinteita ja kosteuden säilyttäviä ominaisuuksia. Istutetaan uudelleen keväällä.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 510527
EAN: 7058782366763
Väri: Pinkki
Leveys: 19 cm
Syvyys: 19 cm
Korkeus: 60 cm
Paino: 1,5 kg
Sisäruukun koko Ø: 17 cm
Alkuperä: Alankomaat
Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc