Peiteharso lavakaulukseen

Pituus 120 cm, Valkoinen

999
Kätevä muotoonommeltu peiteharso lavakaulukseen, joka on varustettu kaarilla. Sopii 120 x 80 cm:n lavakaulukseen. Suojaa kasveja hallalta ja luo ihanteellisen pienilmaston. Metallikaaret myynnissä erikseen.
Polypropeenista valmistettu peiteharso on muotoonommeltu sopimaan lavakaulukseen kiinnitettäviin metallikaariin. Peiteharso on helppo asettaa laatikon päälle suojaamaan kasveja kylmältä ja parantamaan niiden pienilmastoa. Se myös suojaa taimia voimakkaalta kevätauringolta sekä tuhohyönteisiltä ja haittaeläimiltä. Sopii lavakaulukseen, jonka koko on 120 cm x 80 cm. Materiaalin paksuus: 50 g/m². Osta myös lavakauluksen metallikaaret ja niitä tukeva metallitanko.

Hoito-ohje

Kiinnitä harso huolellisesti, ettei tuuli vie sitä mukanaan. Peiteharsoa voidaan käyttää koko kasvukauden ajan tai vain osan aikaa. Osta peiteharsoa varten myös metallikaaret ja niitä tukeva metallitanko.

Toimitusmaksu ja toimitus

Suosittelemme täyttämään oman postinumeron tiedot, verkkosivun oikealla ylälaidalla olevaan kenttään, jolloin näet eri toimitusvaihtoehdot. Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästä, sinun postinumeroalueen toimitusvaihtoehtojen mukaan.

Toimitamme tilauksia laajalle alueelle ja postinumeron avulla selviää onko kotiinkuljetus mahdollinen sinun alueellasi. Täyttämällä postinumeron tiedot järjestelmä valitsee automaattisesti lähin myymälä, voit helposti vaihtaa myymälän sivun oikealla ylälaidalla. Tämän avulla voit tarkastella myymälän varastotilannetta tai onko tuotetta toisen myymälän varastossa, lisäksi selviää onko verkkotilaus noudettavissa myymälästä.

Napsauta tästä nähdäksesi täydelliset ehdot


Tuotetiedot

Myyntiaika: Tammikuu - Joulukuu
Artikkelinumero: 2378872
EAN: 7058782378872
Väri: Valkoinen
Leveys: 80 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 38 cm
Paino: 180 g
Materiaali: Polypropeeni
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Kiina

Tähän tuotteeseen sopivat